in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

JARAC

Ljubav

Emotivni ili bračni partner vam lagano skakuće po živcima. Mora se priznati da se vi držite dobro, ne date se isprovocirati i izbaciti iz takta, ali vam onako fino kuva u stomaku. Taman ćete u prvom delu nedelje završiti uspešno sa jednom partnerovom tiradom, kad gle čuda – evo i sledeće u drugom delu sedmice. Držite se Jarčevi – umesto da padnete u vatru, bolje partneru predložite neku zajedničku aktivnost, bolje ćete proći. Da, jedna napomena – u drugom delu sedmice otvoreno je sve i da upoznate nekog ko bi vas mogao baš baš baš zainteresovati….Budite dobriiiiii…..Oni koji su usamljeni sad mogu preko posla ili preko društvenih mreža da se muvaju – samo gledajte da se ne smuvate sa zauzetom osobom…

Posao

Vi ste u ovom periodu super – imate i inicijativu i energiju, ali imate i sposobnost odličnog rasuđivanja, praktičnost, korektnost I odlične ideje. Dakle, u punom ste zaletu i pod punom ratnom opremom za osvajanje poslovnih ciljeva. E da, sve je to super – ali gde su ti rezultati ? Nešto ih ni od korova nema….Biće i njih, samo nastavite putem kojim ste krenuli. Da, usput gledajte da ne pričate mnogo o svojim planovima svima okolo – neko vam čak može ukrasti ideju ili kreativno rešenje.

Novac

Para ima, ne možda u toj meri koja bi vam davala potpunu sigurnost, ali ih ima. I biće ih i na dalje, pogotovo u ovoj sedmici.

Zdravlje

Malo vas može boleti glava, a neke može i mnogo. Čuvajte sinuse, bez kape ne izlazite na minuse (vidi, rima!).

Hrana

Znate i sami da su vam potrebne neke promene u načinu ishrane, ali vi to ili odlažete ili se tvrdoglavo držite trenutnog stanja. Uzmite u ovoj sedmici više vremena za sebe, za neke opuštene obroke sa porodicom, ne jurite i ne žurite!

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI