in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

DEVICA

Ljubav

Venera ulazi u vaše polje doma I stabilnosti, pa je sada moguće znatno popraviti situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Šta više, I pored neke vaše sitne nervoze, mogli biste u ovu nedelju zakoračiti u dosta prijatnom raspoloženju I skladnom odnosu sa voljenom osobom. Drugi deo sedmice već donosi mogućnosti da se neka sumnja uvuče između vas dvoje – gledajte da stvari raščišćavate odmah I da ne ostavljate ništa nedorečeno. Oni koji su slobodni mogu osetiti jaku strast za osobom koja je u isto vreme jako privlačna ali I čudna I misteriozna. Valjda neće ispasti da je ta misterioznost u stvari samo paravan za mnogo toga što ova osoba ne želi da znate o njoj….na primer – da je zauzeta….

Posao

Može u ovoj sedmici, pogotovo u njenom prvom delu, biti nekih nervoznih momenata. Dosta nestrpljenja se provlači u odnosu sa onima sa kojima poslovno sarađujete I trebali bi da gledate da ne povlačite neke ishitrene poteze u ovom trenutku. Vaša racionalnost, praktičnost, ali I sposobnost da hladne glave sagledate sve sada je na vrhuncu – pa iskoristite ono što vam je dato da biste doneli prave odluke. Ne verujte obećanjima, tražite dokaze I crno na belo….

Novac

Same sebe možete spotaknuti time što ćete povlačiti poteze koji vam mogu samo isprazniti džepove. Ne upuštajte se ni u kakva bitnija ulaganja ili veće troškove.

Zdravlje

Mlađi neka izbegavaju osobe koje im donose nervozu. Najbitniji vam je vaš mir. Stariji – mogućnost padova i povređivanja.

Hrana

Samo od vas zavisi u kom ćete pravcu pokrenuti aspekte koji trenutno deluju na vas. Neke Device će se okrenuti zadovoljstvima I uživanju u hrani, dok će druge sada moći da naprave odgovarajući model ishrane koji će im jako prijati.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI