in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

BLIZANCI

Ljubav

I Blizancima u emotivnim vezama I brakovima ova sedmica donosi klackalice u raspoloženju I funkcionisanju sa partnerom. Voljena osoba je trenutno dosta korektnija I prilagodljivija od vas, a vi možete biti stegnuti, zahtevni, nespremni za pravu komunikaciju, čak I nervozni. Bilo koji partnerov postupak može vas isprovocirati da pokrenete raspravu. Svoju nervozu stišajte, pogotovo ako nema nikakve veze sa odnosom sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, Venera koja baš I vlada vašim poljem ljubavi I zabave – već u ponedeljak ulazi u polje partnerstava. Velike mogućnosti da preko prijatelja, izlaska ili kontaktom preko društvenih mreža upoznate nekog vrlo interesantnog.

Posao

Upornost, zrelo I racionalno razmišljanje imate u ovoj sedmici, ali ne I prilagodljivost I spremnost na ustupke. Iz tog razloga treba izbegavati konflikte sa onima iz najbližeg poslovnog okruženja, a može ih biti, pogotovo ako neko od kolega bude konstantno nametao svoju volju I svoj način funkcionisanja. Koliko vam je ovo slaba tačka, toliko je jako sve ono što se vezuje za poslovne saradnje, I one postojeće ali I nove – jer baš u ovoj sedmici možete pokrenuti vrlo značajne dogovore.

Novac

Vrlo solidan period za prilive, pogotovo u prvoj polovini sedmice. Trenutno umete da povučete ručnu kočnicu kada su nepotrebni troškovi u pitanju, pa iskoristite ovo da možda nešto I uštedite.

Zdravlje

Mogućnosti padova I povreda. Na oprezu moraju biti I stariji, ali I mlađi Blizanci, pogotovo ako se bave sportskim aktivnostima. Takođe starijima moguće I reumatske tegobe.

Hrana

Blizancima je sada potrebno ili dovoljno vremena za svaki obrok, ili pak namirnice koje su lako svarljive I koje neće opterećivati vaš želudac I varenje. Metabolizam vam je donekle usporen, pa ne smete da se pretovarujete jelom, pogotovo ne slatkišima I grickalicama.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI