in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

LAV

Ljubav

Dosta toga se u ovoj sedmici može srediti između vas I voljene osobe. Neka blaga nervoza postoji, ali je vrlo lako rešiva, pogotovo što ste I vi I partner u dosta bolojem raspoloženju I spremni ste da prećutno pređete preko povremenih, sitnih problema. Šta više – ako se samo malo, malkice potrudite – biće neuporedivo više smeha I zabavnih momenata između vas dvoje. Oni koji su slobodni neka otvore četvore oči – nedelja koja je savršena da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom itekako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima. Prilika imate, samo nemojte da se zatvorite u sebe, kukate nad svojom sudbinom I ne učinite ništa da se pokrenete.

Posao

Kvadrat Merkura iz polja poslovne svakodnevice sa Marsom može vam doneti pokretanje neprijatnih tema sa kolegama I najbližim saradnicima. No, sa druge strane – isti ovaj aspekt vam daje ogromnu energiju I vetar u leđa da završite sa poslovima koje ste započeli, kao I da pokrenete komunikaciju sa nekim osobama za koje se nadate da biste sa njima mogli u budućnosti sarađivati. Ideja I kreativnosti vam trenutno ne manjka, vodite samo računa sa kime delite svoje zamisli…

Novac

Ne brljekajte sa novcem ovih dana, pogotovo u drugom delu sedmice. Tada vodite računa i da vas neko ne ošteti, možda čak i pokrade.

Zdravlje

Ova vas sedmica može dosta iscrpeti I odneti vam energiju. Stariji Lavovi neka paze na sebe – mogući su padovi I povrede.

Hrana

Željni ste prave, domaće atmosfere I obroka u krugu porodice I onih koji su vam najbliskiji. Sedmica u kojoj ćete više planirati način ishrane, ali I više uživati u povremenim, malim zadovoljstvima. Samo nemojte da konzumirate previše “suve” hrane – potrebno vam je više jela “na kašiku”.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI