in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

STRELAC

Ljubav

Venera odmah u ponedeljak ulazi u vaše polje ličnosti, pa je vreme da Strelčevi malo procvetaju, da se prolepšaju (ne skačite odmah, I do sada ste bili lepi I prelepi), da privlače zainteresovane poglede suprotnog pola I da malo deluju kao magnet za isti….Što se tiče slobodnih, sve je ovo super I svakako će vam ili u ovoj nedelji ili u nekom skorijem periodu doneti baš prave šanse. Mislim, prave šanse da se zaljubite….da li će ove novo započete veze biti trajne to već zavisi od mnogo faktora….ali ko će sada o budućnosti razmišljati kada je sadašnjost toliko lepa I inspirativna? A što se zauzetih tiče – I vi ćete privlačiti suprotni pol, samo nemojte baš mnogo – da bi bilo mira u postojećim emotivnim relacijama..

Posao

Sada imate pravu inicijativu, a imate I neke vrlo povoljne okolnosti na svojoj strani. Sa Venerom u svom znaku – gde god nastupite uz ljubaznost, vedrinu I naravno – želju da se pokažete, uklopite I dogovorite – sigurno ćete postići uspeh. Šta više, već prva polovina nedelje može doneti pokretanje nekih važnih priča I dogovora koji vas mogu odvesti ka pravim poslovima. Ukoliko ste privatnik – više pažnje obratite na obećanja koja vam drugi daju, ali I na ono što vi obećavate – biće problema sa ispunjenjem…

Novac

Spiskaćete neki novac na brzinu, ali se mora priznati – uživaćete u tome, jer odlazi na vaše zadovoljstvo. Pa ako je tako, onda – uživajte!

Zdravlje

Vrlo je važno da ni u čemu ne preterujete. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima. Uradite analizu krvi.

Hrana

Uporni vi da se hranite zdravo, a sa druge strane – uporni I izazovi koji vas sprečavaju u tome. U ovoj sedmici I Venera ulazi u vaš znak – birajte kako ćete iskoristiti njen uticaj – da li na taj način što ćete želeti sebi vitku liniju I dobro zdravlje….ili na taj što ćete želeti da uživate I da na sutra ne mislite…

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI