in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

ŠKORPIJA

Ljubav

Ulazak Venere koja vlada vašim partnerstvima u znak Strelca zvanično otvara period kada će Škorpije u emotivnim vezama I brakovima bolje funkcionisati sa voljenom osobom. Neki od vas su bili pomalo zabrinuti, jer im se činilo da se partner distancira, čak su sumnjali da tu postoji neka treća osoba – no, sada će ti strahovi polako početi da nestaju jer će voljeno biće konačno da vas primeti na pravi način I okrene se samo vama. Ukoliko ste usamljeni – pa drage I dragi moji – vreme je da se I vama pojavi onaj pravi ili ona prava. U ovom periodu – najpre preko poslovnog segmenta, ali ništa ne bi bilo iznenađujuće ukoliko se umeša i neki vaš prijatelj ili se kontakt ostvari preko društvenih mreža.

Posao

Sedmica u kojoj ne treba juriti I žuriti niti sa izjavama niti sa nekim odlukama. Sada imate više nego dovoljno sposobnosti da dobro promislite, donesete pravu odluku i izvršite je. Zato nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju ili da dopustite da vas nervoze i čine ishitrenim. Sa malo promišljenosti možete izbeći sukobe sa nekim osobama koje pokušavaju da negativno utiču na vas. S druge strane – ova sedmica može pokrenuti dogovore u željenom pravcu. Dovoljno ste mudri da uspete u svemu.

Novac

Venera je ušla u vaše polje novca i obećava da ćete u narednim nedeljama imati više dobrih prilika za zaradu. Neki troškovi stoje početkom nedelje, ali ako se mora – šta da se radi, platite.

Zdravlje

Pazite na povrede – dosta su vam osetljivi zglobovi, naročito kolena. Kod starijih – moguće su glavobolje kao posledica vremenskih prilika.

Hrana

Hajd što je Jupiter u vašem polju hrane, nego se sad tu nacrtala I Venera. Drage moje Škorpije, pa kao da vam se ne da da se konačno ustalite po pitanju ishrane. Ništa nije strašno – samo bežite od slatkiša I grickalica koliko vas nožice nose!

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI