in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

BIK

Ljubav

Biće ovo jedna gorko – slatka, ali definitivno vatrena nedelja kada su vaše emotivne ili bračne relacije u pitanju. Očekuju vas klackalice – mnogo strasti ali I dosta napetih momenata koji mogu odvesti u rasprave. Da, vaša vladarka Venera jeste ušla u znak Strelca I pravi dobar aspekt sa Marsom, planetom koja označava vaše partnere – ali ne sastoji se ni jedna veza niti brak samo od strasnih momenata. Treba komunicirati, treba se uklopiti po mnogim pitanjima – a taj put će tokom ove sedmice biti pomalo truckav….Ukoliko ste slobodni, može vas privući ili osoba koja je zauzeta ili neko ko vam ne može posvećivati dovoljno vremena. No, pitanje je da li će vam to smetati, bar u ovoj početnoj fazi….

Posao

Moguće su manje trzavice sa kolegama. Ili – ukoliko radite u sektoru usluga, verovatno ćete imati zahtevne klijente koji će vam povremeno baš igrati po živcima. No, vas lično nosi jedna fina energija pa ćete lako prevazilaziti i još brže zaboravljati ove neugodne momente. Ukoliko u nečemu ne uspete iz prvog pokušaja, to vas neće zaustaviti – samo ćete promeniti taktiku i nastaviti dalje. Moguće je da dobijete neko obećanje po pitanju novog poslovnog projekta, ali ne računajte mnogo na to.

Novac

Venera je ušla u vaše polje naplate potraživanja i sigurno je da u prvom delu sedmice možete računati na par solidnih novčanih priliva.

Zdravlje

Raspoloženiji ste nego inače I sada bi vam baš prijalo da se pokrenete. Ako ništa drugo – makar češće uživajte u šetnjama po snegu.

Hrana

Trebali bi da izbegavate jednoličnu ishranu, kao I suvu hranu. Izbacite slatkiše I grickalice I izborite se sa napadima gladi koji će obično kretati u večernjim satima. Najviše bi vam odgovarala variva, supe ili čorbe sa junećim mesom.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI