in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

RAK

Ljubav

Kvadrat Merkura iz vašeg polja partnerstava sa Marsom može u ovoj sedmici pokrenuti nervozu I negativnu energiju između vas I partnera, pogotovo ako oboje pokušavate da nametnete svoju volju I svoj način funkcionisanja drugoj strani. Vi ste u donekle boljem položaju, kada mnoge neprijatne situacije možete preokrenuti, uneti pozitivnu energiju u odnos nekim lepim predlozima ili samo – jačim pokazivanjem emocija. Ništa nije toliko strašno kao što na prvi pogled može izgledati. Ukoliko ste usamljeni, poznanstvo koje je pokrenuto preko poslovnog segmenta sada ima priliku da se razvije u nešto dublje. Do kraja sedmice biste mogli ostvariti svoje emotivne želje.

Posao

Sam početak sedmice je pomalo naporan I može doneti tenziju u odnosu sa saradnicima, ali I sa šefovima. Najbolje što možete da uradite jeste da pustite da se drugi svađaju sami sa sobom, a vi da se posvetite rešavanju obaveza koje imate. Ionako će ove negativnosti brzo splasnuti. Ovo može biti sedmica u kojoj se značajnije pokreću dogovori koji su vam bitni. Imaćete malo problema sa dokumentacijom, ali ništa nije nerešivo.

Novac

Stoje vam mogućnosti za neke značajnije prilive. Najava ide u prvom delu sedmice, dok bi isplata verovatno bila u drugom.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija. Nešto više pažnje obratite na ishranu, sve ostalo je pod kontrolom.

Hrana

Biće par dana u ovoj sedmici u kojima će vas hvatati napadi gladi, I to isključivo noću. Ako ste rešili da svoju ishranu dovedete u red, pokušajte da se u ovim momentima uzdržite. Popijte čašu soka, ili skuvajte čaj – da biste zavarali svoj želudac.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI