in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

VODOLIJA

Ljubav

E nekog ćete upoznati baš ove sedmice ! I taj neko će vas baš zainteresovati. I mnogo će vam biti zanimljiv I inspirativan, čas će vas zasmejavati, čas ćete imati žustru razmenu mišljenja, čas ćete skakati s teme na temu….a kroz sve to će se provlačiti jedna jaka hemija I seksualna energija. Odavno vas neko nije baš ovako u cugu zaintrigirao! Pa šta je problem u tome? Ništa, ako ste slobodni….onda uživajte I čačkajte I dalje. Eeeee, ali šta ako niste slobodni, hm? Šta ćemo onda? Pa onda možete da birate – ili da se svesno ukopavate I upetljavate sve dublje I dublje….ili da isto tako svesno ipak odlučite da se okrenete osobi koja je već vaša. Jes da vas ova vaša nervira, ali šta sad – nervirate I vi nju….

Posao

I Venera je ušla u Strelca, juhu juhuuu! Sad će da se malo udruži sa Jupiterom i da zajedničkim snagama Vodolijama donose neke fine prilike i poslovne šanse. No, dok to sve ne proradi kako treba, vi gledajte da u međuvremenu ne pravite karambol u postojećim saradnjama i dogovorima. Neko vas nervira i iritira, ali bilo bi baš fino ako biste tu osobu ili osobe iskulirali. Takođe – imate neke super ideje i vreme je da ih pokrenete, bez obzira na to sviđaju se drugima ili ne. Vama se dopadaju, to je jedino bitno.

Novac

Bežite od bilo kakve mutljavine kada je novac u pitanju. Takođe, gledajte da vas neko ne obmane, ne zakine, ne prevari ili ne pokrade.

Zdravlje

Potrebno je da se krećete I budete fizički aktivni. No, morate gledati da se ne polomatate negde….a ako ste sportista – čuvajte kolena I zglobove.

Hrana

Jao, kako ste vi to divno i čvrsto i samouvereno rešili – od ponedeljka se hranite zdravo i kako treba ! Uh, u ponedeljak je praznik, hajd onda pomerićemo za utorak. Uh, u utorak idete kod prijatelja a njegova/njena mama pravi one kolače koje obožavate….Pa dobro onda, od srede, ili petka…neki dan…

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI