in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

VAGA

Ljubav

Za one u vezama I brakovima – sa jedne strane – konačno je vaša vladarka izašla iz znaka Škorpije, a samim tim – I vi izlazite iz perioda mračenja, ljubomorisanja, opsesivnosti. To je odlično – imate priliku da polako smirite prvo sebe, da se osetite bolje, a onda I da se bolje povežete sa voljenom osobom, na svaki mogući način. S druge strane – Merkur u vašem polju doma, stabilnosti – pravi kvadrat sa Marsom koji vlada vašim partnerima u prvom delu ove sedmice. U prevodu – ne tražite razlog za svađu, jer ćete ga pronaći. Bolje ovo okrenite na to da sa partnerom ostvarite zacrtane planove jer je ovo jaka pokretačka energija. Usamljeni – vi ste I zvanično I nezvanično ušli u doba zaljubljivanja. Hajd sa srećom!

Posao

Od nekih informacija vas može glava zaboleti početkom nedelje. Najbolje po vas jeste da ne reagujete, već da pustite da se stvari iščiste. Neko će u ovoj sedmici pokušavati da vam prodaje maglu, ali dovoljno ste sposobni da to provalite i da ne potpadnete pod ovaj uticaj. I pored ovih manjih distrakcija i problema, pred vama je jedna vrlo solidna i kreativna sedmica. Ukoliko imate neku ideju kako biste mogli poboljšati svoje poslovanje – pokrećite je, sada je pravi trenutak za tako nešto!

Novac

Troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Pa dobro, na nešto I morate potrošiti te silne pare koje sada zarađujete.

Zdravlje

U drugom delu sedmice može biti nekih oscilacija pritiska kod starijih Vaga. Mlađi – vreme je za rekreaciju, I to koliko odmah!

Hrana

Vi ste već u prethodnih par dana preduzeli korake da poboljšate svoj način ishrane I dovedete ga na neku razumnu meru….pogotovo kada su slatkiši u pitanju. Ova sedmica vam dodatno ide na ruku, pogotovo što ćete eventualni višak kalorija lako trošiti kroz fizičku aktivnost.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI