in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

BLIZANCI ♊

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos sa Saturnom i doneće vam poboljšanje saradnje sa inostranim organizacijama, kao i bolju koordinaciju sa partnerima koji su na visokom položaju u društvu. Neptun će krenuti direktno u vašem polju karijere, što će povoljno uticati na vašu kreativnost, a imaćete i bolji osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku. Totalno pomračenje Sunca u znaku Strelca 4. decembra će vam doneti teškoće na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Moglo bi da dođe do prekida nekih vidova saradnje, a to bi vam nanelo gubitke. Pripazite i na pravne aspekte vašeg posla. Kvadrat Merkura i Sunca sa Neptunom će vas činiti sklonim nejasnom sagledavanju važnih činjenica u obavljanju radnih zadataka. Bićete neorganizovani i rasejani. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca i Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete energiju na rešavanje teškoća u poslovnim odnosima i bićete bolje organizovani oko finansija.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i suočavaćete se sa kašnjenjima u platnom prometu, što će vas usporavati u radu jer će vam nedostajati sredstva, posebno za velike projekte. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom 24. decembra, što će prouzrokovati zastoje u transportu, nedostatak stručne podrške, teškoće u odnosima sa inostranim partnerima i spletke nedobronamernih saradnika koji žele da steknu ličnu korist na vašu štetu. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba i doprineće da poboljšate finansijsku situaciju i da uspešno dovršite prioritetne zadatke. Time ćete poslovnu godinu zaključiti kao relativno uspešnu i postavićete nove ciljeve koji će imati velike izglede da vam donesu uspeh i profit.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, zabave, dizajna i prosvete. Honorarni poslovi bi mogli da vam se isplate.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Potpuno pomračenje Sunca 4. decembra u znaku Strelca i vašem polju ljubavi prouzrokovaće zahlađenje, nesklad i nerazumevanje između vas i voljene osobe. Ovo bi moglo da ozbiljno ugrozi vašu vezu i biće neophodno da se angažujete oko rešavanja spornih stvari u odnosu. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca i usmeriće vas ka očuvanju emotivne veze.

Sunce će praviti odnos sa Jupiterom u drugoj polovini decembra, što će vam omogućiti da prevaziđete teškoće u odnosu sa partnerom i da poboljšate vašu vezu. Pružiće vam se mogućnost da odete na zajedničko putovanje koje će doprineti vašem zbližavanju. Ostvarićete jedan zajednički cilj. Otkrićete nova zajednička interesovanja i poboljšati komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra vam nije pogodna za ulazak u novu emotivnu vezu zbog nepovoljnih planetarnih uticaja. Bićete skloni ulasku u avanture ali vam one mogu doneti samo prolazne strasti. U drugoj polovini decembra upoznaćete osobu koja ne živi u istom mestu gde i vi, a koja će vas privući svojim intelektualnim kvalitetima. Započećete vezu na daljinu koja vremenom može da postane ozbiljna i da dovede do zajedničkog života. Partner će vam prijati i emotivno.

Stariji Blizanci će biti snažno privučeni osobom koja će umeti da ih motiviše i pokrene na akciju. Ući ćete vrlo brzo u intimne odnose koji će vam biti izuzetno strastveni i skladni. Uvidećete kako i u drugim stvarima možete da se složite.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom decembra. Jedino je važno da pazite da se ne prehladite jer će vam biti osetljivi disajni kanali. Imunitet ćete poboljšati ako budete praktikovali boravak i rekreativne fizičke aktivnosti na mestima gde je vazduh čist, kao što je planina ili šuma. Izbegavajte izlaganje stresnim okolnostima i ravnomerno raspoređujte aktivnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Od povrća to su soja, grašak, spanać, brokoli i krompir. Od voća će vam prijati jabuke, ananas i sušeno voće. Potrebno je da češće pripremate meso, uglavnom pileće i ćureće, kao i ribu, uz pirinač. Jedite jaja, slaninu, sir i jogurt. Kao dodatak jelu uzimajte orah i kikiriki. Pijte više vode.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI