in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

DEVICA ♍

POSAO

Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 4. decembra u znaku Strelca i uticaće nepovoljno na vaše poslovanje po pitanju ugovorenih rokova. Nedostajaće vam sredstva za završetak nekih projekata, pa može doći i do otkazivanja poslova ili do naplate penala za kašnjenje, a to će vam naneti štetu i gubitke. Odnos Marsa sa Plutonom će vam omogućiti da ostvarite napredak u oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine, zabave i dizajna. Kvadrat Merkura sa Neptunom izazvaće nejasnoće i neslaganja sa poslovnim partnerima i doneće vam probleme u saradnji sa javnim institucijama i pravnim subjektima. Odnos Merkura sa Jupiterom će vas činiti bolje organizovanim na polju usluga. Privući ćete nove korisnike i uvećati zaradu. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur u znak Jarca. Usmerićete sve vaše napore i sredstva u dovršavanje onoga što bude moguće dovršiti u predviđenom roku i tako ćete nadoknaditi bar deo štete koju ste pretrpeli zbog prethodnih zakašnjenja. Počećete da planirate nove projekte na polju zabave i dizajna. Bićete uspešni u prosveti.

Venera će krenuti retrogradno 19. decembra, što će vas usporiti u razvoju svega što je vezano za oblasti zabave i dizajna. Ono što ste započeli na tim poljima moraćete da odložite ili da nešto menjate u projektima. Trigon Merkura sa Uranom doneće vam neočekivano povoljan kontakt sa inostranim stručnjacima koji će vam pružiti podršku u razvoju jedne ideje, posebno ako se bavite inženjeringom ili IT industrijom. Kvadrat Saturna sa Uranom 24. decembra dovešće do iznenadnih zastoja ako se bavite uslugama transporta i međunarodnom trgovinom. Nailazićete i na teškoće u odnosima na poslu. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba i otvoriće vam mogućnosti za nova i profitabilna poslovna partnerstva i saradnju.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, ugostiteljstva, saobraćaja, komunikacija i usluga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe zbog nejasnoća u komunikaciji. Bićete skloni da neke činjenice skrivate ili prećutkujete. Na sreću, više će biti reč o sitnicama, pa ćete uspeti da vratite poljuljano poverenje zahvaljujući odnosu Merkura sa Jupiterom i iskrenom razgovoru.

Imaćete više vremena za zajedničku zabavu od 13. decembra kada Merkur bude ušao u znak Jarca. Vaši predlozi će se dopadati vašem partneru. Trigon Merkura sa Uranom doneće vam mogućnost da nekuda zajedno otputujete i provedete novogodišnje praznike, što će uneti više stabilnosti između vas dvoje. Očekuje vas mnogo zabave na kraju meseca.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra će vam doneti poznanstvo sa više različitih osoba. Bićete neodlučni i nesigurni sa kim da pokušate da se zbližite jer će svakom nešto nedostajati da bi ste bili u potpunosti zainteresovani. Konjunkcija Venere sa Plutonom doneće vam upravo ono što vam treba, a to je neko ko će vas magnetski privući i s kim ćete imati uzbudljive intimne odnose. To je neko ko će umeti da vas pokrene i da vas zabavi. Do kraja meseca ćete uči u ozbiljnu vezu.

Starije Device će na jednoj zabavi upoznati osobu koja će im na prvi pogled delovati kao srodna duša i koja će u njima probuditi strasti. Nakon toga ćete sresti bivšu ljubav i poželećete da obnovite vezu. Očekuje vas uzbudljiv mesec.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra donosi vam uglavnom dobro zdravlje. Bićete često u pokretu i prijaće vam da praktikujete šetnje i rekreativne aktivnosti na mestima gde je čist vazduh. U trećoj dekadi decembra će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti podložnim stresu i psihosomatskim smetnjama. Moguće su i reumatske tegobe. Potrebno vam je više odmora.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u svom sastavu imaju antioksidanse. Od povrća jedite cveklu, patlidžan, šargarepu, krompir, kiseli kupus, beli luk, spanać i brokoli. Od voća jedite suvo grožđe i šljive, jabuke, banane, kivi, crveni grejpfrut i pomorandže. Tofu sir sa integralnim hlebom uzimajte za doručak. Izbegavajte crveno meso. Pijte zeleni čaj.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI