in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

JARAC ♑

POSAO

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. U pregovorima oko uvođenja novih usluga u vašu poslovnu ponudu naići ćete na neslaganja sa sagovornicima zbog čega će doći do odlaganja pokretanja novih radnih zadataka. Na teškoće ćete nailaziti i u odnosima sa radnim kolegama. S druge strane, bićete u mogućnosti da započnete novo partnerstvo sa osobom koja je na visokom položaju i koja će vam se pokazati kao odličan poslovni partner. Vaši nadređeni će vam pružiti podršku u pokretanju jednog novog projekta i poveriće vam odgovornije poslove, a moguće i da dobijete neku od rukovodećih funkcija. Merkur će praviti povoljan aspekt sa Uranom. Poboljšaćete svoj ugled u javnosti zahvaljujući implementaciji jedne praktične ideje u vaš način poslovanja. Bićete kreativni i time ćete privući pažnju ali i uvećati zaradu.

Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom doneće vam nesuglasice i nesporazume sa nadređenima jer će vam davati kontradiktorne naloge i biće nejasni, a to će negirati kada im skrenete pažnju i na vas će prebacivati odgovornost. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 13. juna dovešće do uspešno sklopljenog dogovora o jednom poslu ali obratite pažnju na stavke koje vam deluju nejasno kako biste razumeli da se radi o nečem što u sebi nosi povišen stepen rizika i daje mogućnost manipulacijama i gubicima. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i dovešće do nesporazuma u odnosima sa poslovnim partnerima, kašnjenja u zajedničkim projektima i neorganizovanosti. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom. Ostvarićete napredak u oblastima trgovine zahvaljujući dobroj organizovanosti, stručnosti i rukovodećim sposobnostima. Venera će krenuti direktno 25. juna i počećete da nadoknađujete zastoje koje ste imali na polju usluga. Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, menadžmenta, zdravstva i javnosti. Honorarni i sezonski poslovi mogu vam doneti pristojnu zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete raditi na ostvarenju zajedničkih ciljeva i u tome ćete odlično sarađivati i biti dobro organizovani. Uspećete da ostvarite nešto što vam je bilo važno i to će doprineti stabilnosti u vašoj vezi i boljoj bliskosti. Vodićete otvorene razgovore o ozbiljnim zajedničkim temama, a nakon toga ćete uživati u zabavi. Vaša veza će dobiti na kvalitetu. Druga polovina juna doneće vam mogućnost da otputujete na zajednički odmor, bar na vikend ako ne i nešto duže. Prijaće vam odlazak u prirodu, na planinu ili neko mesto sa rekama i jezerima jer ćete se tamo oboje dobro osećati. Bićete u mogućnosti da jedno drugom posvetite veliki deo vremena i pažnje. Otkrićete koliko ste vezani za svog partnera.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će u vama probuditi skrivene strasti ali dalje od toga nećete stići. Upustićete se u avanturu koja će biti kratka ali uzbudljiva. Kako je vama potreban neko ko će vam ulivati poverenje i sa kim možete da planirate vezu na duže staze, odlučićete da izađete iz avanture do kraja juna. U međuvremenu ćete upoznati osobu koja je stabilnog karaktera i koju neće biti lako osvojiti. Biće vam potrebno mnogo truda i strpljenja, za šta ćete biti potpuno spremni. Nešto stariji Jarčevi će pokušati još jednom sa osobom sa kojom su bili ranije u emotivnoj vezi. Vaš odnos će biti nestabilan na početku ali će do kraja jula da se stabilizuje. Donećete obostranu odluku da nastavite zajedno.

ZDRAVLJE

Izbegavajte da boravite duže vreme na jakom suncu i koristite kreme za zaštitu. Vaša koža će biti osetljiva i može da dođe do pojave osipa. Osećaćete pojačani umor, posebno kada bude dolazilo do naglih promena vremenskih prilika. U drugoj polovini juna osećaćete bolove u tetivama ruku. Potrebne su vam rekreativne fizičke vežbe. Izbegavajte fizičke napore. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive ali kalorične. Najviše će vam prijati sveže povrće koje možete da jedete presno u obliku raznih salata sa dodatkom sira i maslina. Od voća jedite jabuke, trešnje, smokve i urme. Meso i mesne prerađevine jedite umereno. Preporučuju vam se riba i morski plodovi. Izbegavajte alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 15, 19, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE