in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

VODOLIJA ♒

POSAO

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Bićete skloni upuštanju u rizične investicije, što bi bilo poželjno da izbegavate jer vas mogu zadesiti gubici. Na polju finansija vas očekuju teškoće u vidu slabijeg priliva sredstava i većih izdataka. Osoba koja se nalazi na višem položaju od vašeg i koja je uticajna u svojoj sferi poslovanja podržaće jedan vaš kreativni projekt i ova saradnja će za vas biti korisna ali će zahtevati da ispunite uslove koji će vam biti postavljeni i da se prilagodite aktuelnom stanju na opštem privrednom polju. Merkur će praviti povoljan aspekt sa Uranom i doneće vam mogućnost ostvarenja praktičnih ideja na polju usluga, a to će vam biti naročito korisno ako imate sopstveni biznis. Važne obaveze ćete ispuniti u planiranom roku i to će vam doneti dobitke. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će dodatno iskomplikovati vašu finansijsku situaciju. Biće vam ponuđeni sumnjivi poslovi i projekti.

Na teškoće sa nadređenima ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, zabavom, ugostiteljstvom i računovodstvom. Mars i Neptun će biti u konjunkciji 13. juna i doneće vam mogućnost da pokrenete nove investicije ali je važno da dobro procenite rizike koji će postojati i neizvesnost u pogledu očekivanih dobitaka. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i usporiće vas u razvoju planiranih zadataka na polju usluga. Vaši odnosi sa radnim kolegama će biti puni nesporazuma i budite pažljivi. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da snalažljivim akcijama i uz pomoć tajnih fondova poboljšate vaše finansijsko stanje i ostvarite dobitke. Venera će 25. juna krenuti direktno i uspećete da ostvarite napredak na polju kreativnosti i dizajna. Mars ulazi u znak Ovna 28. juna i započećete nove poslovne pregovore. Nezaposlene Vodolije će imati povoljne šanse da dobiju novi posao u oblastima usluga, trgovine, ugostiteljstva, kao i u svemu gde se traži njihova kreativnost, kao što je dizajn i slično.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem dovešće do neophodnih promena u vašem odnosu sa partnerom. Potrudićete se da se prilagodite jedno drugom u svemu gde je ranije postojalo neslaganje i da na bolji način odgovorite na međusobne potrebe u vezi. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom će vam to otežavati jer će probuditi razne sumnje i nepoverenje. Sunce će ući u znak Raka 20. Juna i vaš partner će početi da pokazuje više emocija prema vama i usmeriće se ka poboljšanju zajedničkog života i porodičnih odnosa, što će i vama odgovarati. To će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja i da ojačate međusobno poverenje. Potrebno vam je više zabave i razonode u vezi. Potrudite se oko toga.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će vam privući pažnju svojim snažnim karakterom, privlačnim izgledom i kvalitetima koji zadovoljavaju vaša očekivanja. U početku ćete imati dosta teškoća da osvojite pažnju vaše nove simpatije i više puta ćete biti u iskušenju da odustanete jer će vam delovati da ste stekli pogrešan utisak. Nešto u ponašanju druge osobe će vam delovati nejasno. U trećoj dekadi juna uspećete da uspostavite komunikaciju i počećete da se češće viđate. Nešto starije Vodolije će pokušati da obnove vezu sa osobom u koju su ranije bili zaljubljeni i sa kojom su imali snažnu ali i problematičnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li će to uspeti ali ćete odlučiti da istrajete. Uspeh je moguć.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više kretanja u prvoj polovini juna kako biste održali dobru kondiciju i kako bi vaš imunitet bio na potrebnom nivou. Povedite računa i o pravilnoj ishrani. U drugoj polovini juna će Merkur krenuti retrogradno, što će dovesti do sklonosti psihosomatskim i probavnim smetnjama. Biće vam neophodna psihofizička relaksacija i odmor. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima i proteinima. Na prvom mestu vam je važno da uzimate ribu i pileće meso bar nekoliko puta nedeljno, a možete i svakodnevno. Jaja, jogurt, sir i masline uzimajte bar jednom dnevno. Od povrća će vam prijati grašak, krompir, spanać i sočivo. Od voća jedite jabuke, maline i breskve.

SREĆNI BROJEVI

3, 10, 14, 17, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE