in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće nedostatak sredstava u završnoj fazi projekta koji zahteva velike investicije, što će dovesti do odlaganja planiranih rokova i usporiće vas u obavljanju radnih zadataka. Nailazićete na teškoće ako se bavite ekonomijom i menadžmentom. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom zbog čega je neophodno da se čuvate osoba koje su sklone spletkama. Neko će pokušati da vas prevari i pokrade. U pregovorima iza zatvorenih vrata ćete imati zastoje. Teškoće vas očekuju ako se bavite trgovinom. Ove teškoće ćete uspeti da rešite tako što ćete se bolje organizovati, potruditi se oko poboljšanja odnosa na poslu i prepravkom nekih planova. Venera će ući u znak Strelca 7 oktobra i otvoriće vam mogućnost da profitirate od novih investicija u oblasti energetskih resursa, zabave i dizajna. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da pokrenete projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam doneti prednost nad konkurencijom. Očekuju vas veliki pritisci i izazovi od strane nadređenih .

Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem će vam dati uvide u razne spletke i nekorektnosti u vašoj firmi i moći ćete da se suprotstavite onima koji vam rade iza leđa. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno. Bićete u mogućnosti da nadoknadite i dovršite one obaveze koje ste bili prinuđeni da odložite, kao i da nastavite prekinute pregovore iz zatvorenih vrata. Mars će 19. oktobra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam uspeh i bolje pozicije ako se bavite tehničkim strukama, modernim tehnologijama i zdravstvom. Kvadrat Marsa sa Plutonom vam donosi zamke od strane tajnih neprijatelja u koja lako možete da upadnete i izgubite položaj. Izbegavajte bavljenje nezakonitim radnjama.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, administracije, elektronske industrije, kao i u građevinarstvu, obezbeđenju i logistici.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Jupiterom na početku oktobra činiće vas sklonim da ugađate sebi i da zapostavljate potrebe vašeg partnera i članova svoje porodice. Kako biste izbegli zahlađenje i probleme u odnosima, budite spremni na razgovore na temu boljeg međusobnog razumevanja. Ulazak Venere u Strelca će vam doneti više inicijative za rešavanje važnih stvari.

Merkur će praviti odnos sa Venerom u drugoj polovini oktobra i bićete spremni da poverite partneru neke svoje intimne stvari o kojima ne govorite nikome. Partner će vas razumeti i to će učvrstiti vaše poverenje i uneti više sklada u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Početak oktobra će vas činiti sklonim da ulazite u tajne veze ili avanture ali vam to neće doneti zadovoljstvo i trajaće kratko. Ulazak Venere u znak Strelca će vas učiniti punim radosti, pozitivno raspoloženim i spremnim na zabavu. Upoznaćete osobu sa kojom ćete moći da se složite i koja će pokrenuti lepe strane vaše ličnosti da dođu do izražaja. Druga polovina oktobra činiće vas sklonim da vašu novu simpatiju idealizujete. Lako je moguće da započnete vezu.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će im pokazati pozitivne osobine koje su potisnuli i sakrili od sebe samih. To će vas prijatno iznenaditi. Počećete da se viđate, zabavljate i uživate jedno da drugim. Vrlo brzo ćete biti spremni za vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina oktobra vam donosi slabiji imunitet i kondiciju, što će od vas zahtevati da više vremena i napora usmerite u preventivu i brigu o vašem zdravlju. Poželjno je da se svakodnevno bavite rekreativnim fizičkim vežbama kao i nekim od metoda psihofizičke relaksacije. Druga polovina oktobra će vam doneti sklonost ka otežanoj cirkulaciji ali jači imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje potpomažu organizmu da se oslobađa od štetnih materija. Od povrća jedite celer, cveklu i kupus, najbolje presno ili samo malo termički obrađeno na pari. Prijaće vam sočivo i spanać. Od voća jedite pomorandžu, kivi, jabuke i avokado. Pšenične klice, jogurt i masline će poboljšati vašu probavu.

SREĆNI BROJEVI

4, 9, 16, 20, 25

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU