in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

STRELAC ♐

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam spletke i ogovaranja koje bi mogle da kompromituju vaš ugled. Neko će pokušati i da vas finansijski izradi i uzme više nego što mu pripada. Pazite kakve ugovore sklapate. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom i izazvaće finansijske teškoće, što vas upozorava da pažljivo rukujete novcem i izbegavate nepotrebne izdatke. Imaćete dobar osećaj kakve poteze treba da povučete kako biste poboljšali finansijski priliv. Poboljšaćete odnose sa saradnicima i bićete dobro organizovani u timskom radu. Venera će 7. oktobra ući u vaš znak, što će istaći vaše kreativne sposobnosti, vaše radne kvaliteti i ljubazan pristup drugima. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom. Vaši nadređeni će vam dodeliti položaj vođe tima ali se vašim saradnicima i podređenima to neće dopasti i neće vas rado prihvatiti kao nadređenog. Bićete suočeni sa ozbiljnim izazovima i moraćete da se dokažete nadređenima ali i da nađete način da vas vaše osoblje prihvati kao lidera. Na sreću, umećete da uočite gde pravite greške i da to ispravite.

Saturn, Jupiter i Merkur će krenuti direktno u drugoj dekadi jula, što će vam omogućiti da nastavite pregovore koje ste odložili ili prekinuli u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti i prepreka, uspećete da se bolje organizujete, prepravite neke planove i obnovite jedan saradnički odnos koji je bio u prekidu jedno vreme, a koji se ranije pokazivao dosta korisnim. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite odličnu koordinaciju sa saradnicima i postignete planirane ciljeve. Kvadrat Marsa sa Plutonom će vas činiti sklonim nepromišljenim potezima u pogledu finansija i investicija, što vam može naneti gubitke. Krajem meseca ćete postići uspeh u zdravstvu i tajnim pregovorima. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, konsaltinga, modernih tehnologija, javnosti i u ekonomskom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom 4. oktobra doneće vam poboljšanje u komunikaciji sa voljenom osobom, više konstruktivnih razgovora, kao i više smeha, zabave, razumevanje i uspešne dogovore. Složićete se oko zajedničkih planova. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam doneti uvide kako da ostvarite potrebe i očekivanja u vašoj emotivnoj vezi.

Merkur će u drugoj polovini oktobra praviti odnos sa Venerom i omogućiće vam da se otvorite prema partneru i da mu iskreno i bez sumnji priznate sve što vas na bilo koji način ometa ili pritiska u vašem odnosu, kao i da mu poverite neke vaše probleme za čije rešavanje vam treba podrška. Vaš partner će vas razumeti i pružiće vam svoja osećanja i oslonac.

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete biti raspoloženi uglavnom za avanture ali mada ćete biti u mogućnosti, odlučićete da ne ulazite u takve šeme jer ćete imati osećaj da vam neće odgovarati. Ulaskom Venere u vaš znak 7. oktobra ćete biti u mogućnosti da upoznate nekoga ko će vas snažno privući i gde će to biti obostrano. Počećete da se viđate i da se sve više otvarate jedno prema drugom. Do kraja meseca ćete shvatiti da jedno drugom u mnogim stvarima odgovarate i ući ćete u skladnu vezu.

Nešto stariji Strelci će u prvoj dekadi oktobra delovati izuzetno privlačno i privući će sebi odgovarajuću osobu za vezu. Biće to neko iz vašeg bližeg okruženja ko vas već duže vreme interesuje. Otkrićete kako ste u mnogo čemu skladan par.

ZDRAVLJE

Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, vašim vladarem zdravlja, u prvoj polovini oktobra. To će vam doneti pad imuniteta, pa vam se preporučuje da se usmerite na preventivne mere, kao što je sistematski pregled, a isto tako i da započnete sa praktikovanjem fizičkih vežbi i psihofizičke relaksacije jer ćete tako sprečiti razvoj potencijalnih smetnji.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i pune vitamina. Od povrća će vam prijati grašak, boranija, pasulj, spanać, brokoli, cvekla i kupus. Od voća jedite pomorandže, jabuke, kivi, sušene smokve i urme. Ribu i piletinu pripremajte više puta nedeljno. Sir, masline, jaja i integralni hleb uzimajte umereno. Koristite vitamin A i E i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

3, 5, 11, 17, 24

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU