in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

DEVICA ♍

POSAO

Merkur će 2. aprila praviti odnos sa Plutonom i doneće vam bolje uslove za rad sa klijentima. Uspećete da se prilagodite aktuelnim okolnostima i da ostvarite uspeh ako se bavite oblastima zabave, prosvetom ili dizajnom. Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i omogućiće vam da se bolje organizujete i planirate na polju platnog prometa, što će uticati na uvećanje vaše zarade. Venera sa Marsom će vam omogućiti dodatna ulaganja u prioritetne radne zadatke i projekte jer ćete uspeti da prikupite neophodna sredstva zahvaljujući vašoj ažurnosti, efikasnosti i dobrom osećaju za dobitne poslovne poteze. Uspeh vas očekuje u oblastima tehnologije, industrije i menadžmenta. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da budete pažljivi u javnim nastupima i da izbegavate ishitrene poteze u odnosima sa poslovnim partnerima. U pojedinim zajedničkim projektima doći će do nejasnoća u pogledu raspodele zaduženja. Izbegavajte sklapanje novih ugovora i partnerstava. Vener sa Jupiterom doneće vam dobitke i uspeh u oblastima usluga.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je u sedištu i usmeriće vaše napore u dobijanje materijalne podrške iz pouzdanih izvora. Ostvarićete bolju saradnju sa inostranim firmama i finansijskim institucijama. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam mogućnost za napredak u karijeri zahvaljujući vašoj radnoj efikasnosti i stručnosti. Uspeh vas očekuje kroz usluge edukacije i kroz servisne usluge. Merkur i Sunce će ući u znak Bika 19. aprila i pokrenuće pregovore sa investitorima. Dobićete podršku i više poverenja od nadređenih. Mars će 23. aprila ući u znak Raka, što će zahtevati ulaganje velikih napora kako biste mogli da funkcionišete u timskom radu. Imaćete teškoće u saradničkim odnosima.

Nezaposlene Device će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, posebno ako su stručni u servisiranju mehaničkih uređaja. Posao možete dobiti i ako se bavite građevinskim radovima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera sa Jupiterom doneće vam u prvoj polovini aprila više sklada u odnosima sa partnerom i moći ćete da poboljšate vašu vezu tako što ćete biti otvoreniji na potrebe i predloge voljene osobe. Bićete spremni da pružite podršku i pokažete više inicijative. Pružaćete najbolje od sebe, kako sa emotivne strane, tako i kroz dokazivanje reči na delima.

Druga polovina aprila pokazaće se produktivnom za ostvarivanje zajedničkih planova i ciljeva, zahvaljujući trigonu Marsa sa Jupiterom. Vaš partner i vi ćete se u svemu odlično slagati i bićete uspešni u svemu gde udružite snage. Ovaj period vam je pogodan za planiranja, dogovore, ulepšavanje zajedničkog prostora i imaćete više vremena za intimne trenutke.

Ako ste slobodni:

April vam donosi mnogo zabave i susreta sa osobama koje će vas privući svojim ličnim kvalitetima, vedrinom, pokretačkom energijom i emotivnom toplinom. Od više osoba koje ćete upoznati, izdvojiće se jedna sa kojom ćete početi spontano da se viđate i provodite vreme u prijatnim razgovorima i zajedničkim akcijama, bez plana da dođe do emotivne veze. U drugoj polovini meseca će spontano doći do obostranih simpatija i osećanja. Bićete srećni i ispunjeni.

Nešto starijim Devicama će se ispuniti želja da upoznaju osobu sa kojom će moći da se bave zajedničkim aktivnostima i da u isto vreme budu u emotivnoj vezi. Imaćete pored sebe nekog s kim sve vreme možete biti zajedno i u svemu uživati.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti većim delom stabilno tokom aprila i bićete više nego obično u pokretu. Prijaće vam da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima i da provodite slobodno vreme u prirodi. Bilo bi poželjno da izbegavate duži boravak na vazduhu koji je zagađen. Umesto toga bi vam dobro došao poneki izlet na planinu ili mesta gde ima mnogo zelenila.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lake za probavu i u isto vreme kalorične. Potrebno vam je što više svežeg povrća, kao što su zelena salata, mladi luk, šargarepa, rotkvice, spanać i tikvice. Od voća jedite urme, mandarine i ananas. Jogurt i integralne žitarice uzimajte za doručak. Ribu jedite više puta nedeljno. Izbegavajte alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

2, 9, 14, 20, 25

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI