in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

OVAN ♈

POSAO

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Doneće vam spletke od strane tajnih neprijatelja koje će imati za cilj da vam pokvare važne dogovore, kako bi neko drugi preuzeo vašu ulogu u pregovorima i ostvario ličnu korist. Ukoliko budete učestvovali u tajnim pregovorima, nećete ostvariti planirani cilj. Bićete u mogućnosti da pokrenete novi projekat uz pomoć vaših naređenih ili jedne osobe na visokom poslovnom položaju gde će se od vas očekivati velika veština u organizaciji i gde ćete trebati da dokažete vaše stručne kvalifikacije. Povoljan aspekt Merkura sa Uranom omogućiće vam da ostvarite finansijske dobitke zahvaljujući dobroj organizaciji u završnim fazama aktuelnih poslova i ispunjavanju dogovorenih rokova. Sunce će 6. juna praviti kvadrat sa Marsom, a nekoliko dana kasnije i kvadrat sa Neptunom.

Naći ćete se pod pritiscima od strane naređenih osoba i doći će do ispoljavanja njihovog nepoverenja u vašu kompetentnost za poslove koje su vam poverili. To će vas znatno usporiti, a može se dogoditi i da vas smene sa položaja. Mars će 13. Juna praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete jedan projekat koji je pripreman u tajnosti. Imaćete uspeha u svemu što je povezano sa zdravstvom i farmaceutskom industrijom. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i dovešće do odlaganja nekih važnih rokova. To će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Mars će praviti Povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje posla i pomoći će vam da prevaziđete prepreke i obezbedite podršku vaših nadređenih, kao i da povratite poljuljano poverenje. Mars 28. Juna ulazi u vaš znak i pravi Povoljan aspekt sa Saturnom, što će vam omogućiti da istaknete vaše rukovodeće sposobnosti i ostvarite više uspeha i stabilnosti u razvoju važnih radnih obaveza. Nezaposleni Ovnovi će se potruditi u traženju novog zaposlenja i imaće uspeha u oblastima finansija, obrazovanja i javnih poslova, gde će im se pružiti šansa za zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna dovešće do ljubomornih ispada između vas i voljene osobe. Pokazaćete sumnje jedno u drugog po pitanju vernosti i iskrenosti. Poverenje će biti poljuljano. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem pokrenuće vas da započnete razgovore sa partnerom kako biste rešili napetu situaciju. Poboljšaćete komunikaciju. U drugoj dekadi juna će Mars praviti konjunkciju sa Neptunom što će uneti još više nejasnoća i pitanja, a neke tajne koje ste imali će izaći na videlo. Biće vam potrebno dosta truda kako biste uspostavili više međusobnog poverenja. Venera će u trećoj dekadi juna krenuti direktno i doprineće efikasnijem rešavanju krize u vašem odnosu sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Privući će vas jedna osoba početkom juna, koja će vam otvoreno pokazati da želi da bude intimna sa vama. Kako se radi o osobi koja nije slobodna, ući ćete u tajnu vezu koja će biti puna strasti ali i intriga. Ubrzo ćete shvatiti da je osoba u koju ste zaljubljeni promiskuitetne prirode i to vam neće odgovarati ali nećete imati snage ni da prekinete odnos. U trećoj dekadi juna ćete zauzeti jasne stavove šta želite, a šta ne u vezi. Upoznaćete nekog novog i prekinućete tajnu vezu. Stariji Ovnovi će pokazati posesivnost prema bivšem partneru i pokušaće da obnove vezu. Pri tome ćete biti skloni da idete preko nekih granica pristojnog ponašanja, što će vam doneti neuspeh. Novo poznanstvo očekuje vas krajem juna.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti u prvoj polovini juna stabilno. Osećaćete potrebu da se više krećete. Svakodnevno ćete praktikovati šetnju ili lakše fizičke vežbe, što će pozitivno uticati na vaš imunitet. Od 18. juna Merkur će krenuti retrogradno i dovešće do pada vašeg imuniteta. Preporučuje vam se da izbegavate stresne situacije na koje ćete biti pojačano osetljivi. Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu, kao što je sveže voće i povrće, riba i pileće belo meso. Od voća uzimajte smokve, urme, trešnje, maline i ananas. Od povrća jedite mladi krompir, šargarepu, peršun i spanać u većim količinama. Izbegavajte meso sa roštilja, brzu hranu i suhomesnate proizvode. Pijte više vode i unosite B i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

5, 8, 14, 17, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE