in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Vaga

Početak vladavine Bika nalazi se točno između pomrčine Sunca i početka retrogradnog Merkura. Ova prijelazna točka u sezonu Bika donijet će intenzitet, a snažne energije će teći kozmičkim nebom, skrećući vašu pozornost na vaše odnose. Kao Vaga, vrlo ste dobri u razmišljanju o drugima i zamišljanju sebe na njihovom mjestu. Uvijek ste zabrinuti za ono što je pošteno i pravedno i vrlo ste brižni u svom pristupu.

Pod ovom pomrčinom Sunca, međutim, možda ćete morati biti čvrsti u svojim granicama i onome što želite tolerirati. Komunikacija će ovdje biti ključna, stoga razmislite o tome što mislite, a zatim razjasnite kako to izražavate drugima. Iako se možda borite s vezom, postoji dobra šansa da bi ta borba mogla dovesti do dublje i smislenije veze. Možda se čak nađete u potrazi za podizanjem veze na višu razinu.

Pomrčine obično dolaze u paru, tako da će partner ovoj pomrčini biti pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja/maja. Ova će pomrčina pokrenuti probleme koji se odnose na vašu vlastitu vrijednost. Ovi problemi s vlastitom vrijednošću mogu biti povezani s problemima u vezi koje ste iskusili tijekom pomrčine Sunca.

Dok će se energije pomrčine Sunca vjerojatno manifestirati u vašem fizičkom svijetu, lunarna pomrčina je suptilnija u svom pristupu i nešto je što ćete vjerojatno osjetiti samo na unutarnjoj razini. Pod ovom pomrčinom, možda ćete biti privučeni da uđete unutra i razmislite o tome gdje bi vam se mogli pojaviti problemi sa samopoštovanjem ili vlastitom vrijednošću.

Pomrčina Mjeseca također bi mogla potaknuti probleme u vezi s vašim financijama i prihodom. Također možete otkriti da je projekt ili posao na kojem ste radili došao kraju. Ako je to slučaj, vjerujte da će se uskoro otvoriti nova vrata, koja će vas dovesti do nečega što je više usklađeno s višim osjećajem samopoštovanja i ljubavi prema sebi.

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti