in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Rak

Na početku vladavine Bika, možda ćete jahati na valovima visoke vibracije onoga što je ova pomrčina donijela u vaš svijet. Ova pomrčina Sunca također može potaknuti razmišljanja o vašoj svrsi. Možda ćete se osjećati pozvanima da promijenite smjer, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Ili alternativno, možda samo razmišljate kako stvoriti više smisla u svojoj svakodnevnoj rutini. Ova pomrčina otvara vrata, stoga postavite neke namjere i pogledajte što će doći.

Kako započinjemo sezonu Bika, Merkur postaje retrogradan 21. travnja/aprila. Retrogradni Merkur može stvoriti malo mentalno trome energije, ali sve bi moglo izaći na dobro! Kada se osjećamo mentalno tromo, pozvani smo ući unutra i djelovati iz svojih intuitivnih osjetila, a to može biti vrlo moćno, posebno za vas, Rakovi.

Vaša intuitivna osjetila vjerojatno će biti posebno oštra u ovom razdoblju i mogu vas voditi da skinete slojeve koji vas koče kada treba živjeti svoju svrhu ili pronaći smisao za kojim žudite. Pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja/maja donosi jaku energiju. Ako to osjećate, to bi mogao biti znak da preuzimate previše ili možda ne izdvajate dovoljno vremena za zadovoljstvo i zabavu.

Mjesec je vaš vladajući planet, tako da ćete uvijek snažno osjećati energiju pomrčine, ali ovo je dobro vrijeme da stvorite više ravnoteže u svom životu. Ova pomrčina također pokreće pitanja srca, tako da bi veza mogla doći kraju ili biste se mogli osjećati drugačije o situaciji u vezi u vašem životu.

Informacije također mogu biti otkrivene, mijenjajući vaše osjećaje o nekoj osobi. Ovdje postoji šansa da se pojavi dublja ljubav, ali također može biti situacija u kojoj konačno odlučite da zaslužujete bolje ili možda niste okruženi najboljim primjerima ljubavi.

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti