in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Lav

Pomrčina Sunca 20.4. je ono na što se trebate usredotočiti jer ste usko povezani s energijama Sunca. Pomrčina Sunca mogla bi vam otvoriti nove prilike koje će proširiti vaš način razmišljanja. Ova pomrčina će vam otvoriti vrata, ali čini se da će vam otvoriti i um. Upoznajete se s novim ljudima, novim načinima postojanja i novim svjetovima kojima možda prije niste bili izloženi.

Dok se vaš um širi na nove razine, vidjet ćete kako se to prelijeva na sva područja vašeg života. Mijenjate način na koji razmišljate i ono u što vjerujete da je moguće, a promjene će zbog toga uslijediti. Ova pomrčina u znaku Ovna dio je novog ciklusa s kojim ćemo raditi do 2025., tako da će trebati vremena da ova ekspanzivna energija promijeni i transformira vaš život.

Iako imate ovu nevjerojatnu ekspanzivnu energiju koja se odvija zahvaljujući pomrčini, Merkur je retrogradan od 21. travnja/aprila nadalje. Retrogradni Merkur može izoštriti našu intuiciju, ali i stvoriti mentalnu maglovitost. Dok se vaš um otvara novim razinama, može biti zbunjujuće znati kako nastaviti i koji je najbolji način da krenete naprijed.

Ako se osjećate neodlučno tijekom vladavine Bika, djelujete polako. Bit će vam korisno razmišljati dugoročno i poduzimati male, metodične i praktične korake. Impulzivno djelovanje možda neće ići u vašu korist pod ovom energijom.

U svibnju/maju nas pozdravlja pomrčina Mjeseca u Škorpionu. Ova pomrčina Mjeseca ima intenzitet i može potaknuti duboke emocije koje se moraju pojaviti i razjasniti. Vaš dom i obiteljski život mogu biti u središtu ove pomrčine, ali to je prilika da stvorite okruženje puno ljubavi i više podrške.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti