in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

ŠKORPIJA ♏

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da započnete pregovore oko novih projekata. Naići ćete na dobar prijem i uspećete da privučete investitore koji će biti spremni da sa vama sarađuju i ulažu u projekte koje im ponudite. Mars će 6. januara ući u znak Bika i doneće vam otežane odnose sa poslovnim partnerima. Bićete primorani da ulažete više napora u zajedničke projekte i osećaćete se pritisnuti obavezama koje vam neće prijati i u kojima nemate dovoljno iskustva. U odnosima sa osobama koje budete sretali na svom posluj nedostajaće vam taktičnost i strpljenje. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam omogućiti uspešnu saradnju sa preduzećima koja se brave projektovanjem i programiranjem. Bićete dobro organizovani i sve ćete stizati da rešavate u predviđenom roku, a to će vam doneti priznanja i dobitke.

Venera će ući u znak Jarca i doneće vam više uspeha u oblasti komunikacija i trgovine. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite dizajnom enterijera i investicijama. Mars će u drugoj dekadi januara praviti kvadrat sa Saturnom. Neslaganja sa poslovnim partnerima dovešće do zastoja u završnoj fazi jednog velikog projekta, a to vam može naneti gubitke. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane teškoće u primeni neke od odredbi jednog ugovora gde niste obratili pažnju na pojedinosti. To će vas uvesti u nepredviđene troškove. U trećoj dekadi januara će Sunce praviti konjunkciju sa Saturnom i Uranom. Rešićete teškoće koje ste imali u odnosima sa poslovnim partnerima i sa finansijama i uspećete da pokrenete dugoročni projekat koji bi mogao da vam donese veliku zaradu u budućnosti. Nabavićete nova sredstva za rad po povoljnim uslovima. Nezaposleni Škorpioni će uspeti da se zaposle na duži rok ili stalno. Pogodne prilike za novo zaposlenje imaćete u oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine i u javnom i administrativnom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Bika i vaše polje ljubavi u prvoj dekadi januara doneće vam više zajedničkog vremena sa partnerom ali će u isto vreme i prouzrokovati napetosti. Kvadrat Merkura sa Marsom će vas navesti da razgovarate o nečem što stvara nesklad u vašem odnosu, a to može da dovede i do prepirki. Vašem partneru će trebati vaša podrška i razumevanje. Mars će sredinom meseca praviti kvadrat sa Satunom i prouzrokovaće nesuglasice sa članovima porodice. Nećete moći da se dogovorite i složite sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. To će dovesti do zahlađenja. Konjunkcija Marsa sa Uranom u trećoj dekadi januara navešće vas da unesete nešto novo u vašu vezu kako biste ostvarili bolje razumevanje.

Ako ste slobodni:

Početak nove godine vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojom empatijom i unutrašnjom toplinom, a koju ćete upoznati na dočeku. Odmah ćete osećati kako se intuitivno razumete i kako lako ostvarujete kontakt i komunikaciju. Nastavićete da se viđate i uživaćete u zajedničkom vremenu i aktivnostima. Počeće da se javljaju obostrane emocije. U trećoj dekadi meseca zahvaljujući odnosu Venere sa Neptunom uplovićete u skladnu i romantičnu vezu. Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će im vrlo brzo prirasti za srce i sa kojom će otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Oboje ćete želeti nekog s kim biste imali skladnu vezu i tu ćete se prepoznati. Moguć je početak duge veze.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo i biće neophodno da se više krećete zbog održavanja kondicije u dobroj formi jer vam od toga zavisi koliko će vam bit jak imunitet na bolesti. Biće vam osetljivo grlo, sinusi i bubrezi. Dobro bi vam došlo da povremeno radite inhalaciju vodenom parom ako primetite da otežano dišete, da vam se začepljuje nos i boli vas grlo. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica kao što su riba, meso, jaja i mladi sir. Za doručak jedite integralne žitarice, suvo voće i jogurt, kao i sir i masline. Uzimajte tokom dana više povrća, posebno pasulj, grašak, brokoli i kiseli kupus. Od voća jedite pomorandžu, kivi i jabuku. Izbegavajte alkoholna pića i meso sa roštilja.

SREĆNI BROJEVI

4, 10, 17, 21, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD