in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

JARAC 

Ljubav

Nije vreme za bitne odluke bilo kog tipa kada su vaša partnerstva u pitanju. Ali, jeste vreme da sa voljenom osobom rešite neke teme, pitanja, situacije – da poboljšate zajedničko funkcionisanje I odnos. Nešto više opreza u danima oko punog Meseca u Raku – partner I vi ćete se tada teško razumeti, vi ćete umeti da budete prilično oštri I drastični a druga strana će to vrlo lično prihvatiti – I eto očas posla mini drame.

Što se tiče slobodnih Jarčeva – imaćemo one koji će se vrteti u začaranom krugu prošlosti veći deo meseca (postoji šansa za obnove kod nekih od vas), imaćemo one koji će osećati pojačanu usamljenost ali I osećaj da se nešto približava (taj osećaj je više nego istinit), a imaćemo I one koji će ovaj mesec u potpunosti posvetiti sebi, druženju – pogotovo sa osobama koje niste videli odavno.

Posao

I kada su velike poslovne promene ili rezovi, noviteti u pitanju – treba biti strpljiv I sačekati da makar prvu polovinu januara ostavite iza sebe. Poslovna svakodnevica će uglavnom biti ispunjena redovnim, čak pomalo dosadnim obavezama – ipak, gledajte da se svemu što radite posvetite do maksimuma, da ne biste nešto propustili ili morali da ispravljate kasnije. Dobar je period za planiranje I akciju od kraja januara ili tokom februara meseca. Središnji deo januara vam neplanirano može doneti veće troškove.

Zdravlje

Tokom celog meseca više se posvetite sebi, odmoru, zdravlju. Dobar je period i za promenu navika. Imunitet vam neće biti jača stavka, pa ga ne « testirajte ». Stariji – hronični problemi.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača