in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

ŠKORPIJA 

Ljubav

Vaš emotivno-porodični-bračni život I dalje je pod jakim uticajem Saturna, što će donositi da se povremeno osećate potpuno sigurno I stabilno u odnosu sa voljenom osobom, a povremeno će buditi u vama nesigurnosti, preispitivanja ili čak osećaj zarobljenosti u okolnostima. Imaćete priliku da sa partnerom razgovarate o temama koje ste možda do sada izbegavali ili koje su vam neprijatne, zahtevne.

Komunikacija I otvorenost su sada zaista potrebni jer ćete jedino na taj način pokrenuti vaš odnos u pravom smeru. Slobodne Škorpije – retrogradni Merkur u polju komunikacije, kontakata – “prizvaće” iz prošlosti I one koje biste želeli, ali I one koje definitivno ne biste hteli ni da vidite ni da čujete. Novih poznanstava takođe može biti, ali prava ljubavna dešavanja idu tek od februara za vas.

Posao

Dobar deo januara ćete imati osećaj da tapkate u mestu I da, koliko god da snage I energije ulažete u nešto – situacija ili stoji ili se milimetarski pomera napred. Ne znači da u ovom periodu neće biti kvalitetnih poslovnih rezultata, ali će sve ići na mišiće. Obavite sve razgovore koje ste odlagali I sve poslove koje ste ostavili “za neki drugi put”. Vaš vladar Mars početkom druge dekade kreće direktno, a pravo pokretanje ćete osetiti u drugoj polovini meseca koja će biti izuzetno dinamična I puna dešavanja.

Zdravlje

Do direktnog kretanja Marsa – čak I da ste zdravstveno potpuno u redu – osećaćete se isceđeno I sa manjkom energije. Vodite računa u saobraćaju, a moguće su I povrede I osetljivost ekstremiteta.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača