in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

RIBE 

Ljubav

Od toga koliko ste partner I vi suštinski stabilni kao par, zavisiće I tok dešavanja u januaru. Imamo Ribe čije emotivne relacije već neko vreme trpe « vruće – hladno » stanja i koje se i u ovom periodu mogu stalno vraćati na isti način funkcionisanja. Imamo one koji imaju nerešenu porodičnu problematiku ili neki vid nesređenog stanja u domu – ovde će uz trud i strpljenje doći do poboljšanja situacije u drugom delu meseca.

A imamo i one koji sa lakoćom « plivaju » – vi se spremajte ili na put sa partnerom ili na više uživanja, zabave. Što se tiče slobodnih Riba – aktivniji društveni život može pokrenuti zanimljiva poznanstva, ali i to da susretnete osobu koju odavno niste videli i sa kojom će vam prijati da razvijate komunikaciju. Neke Ribe mogu da se okrenu ka prošlosti ili tajnim vezama – najpre tokom druge dekade.

Posao

Vi ste svoj poslovni segment u proteklom periodu u velikoj meri izgradili, stabilizovali i tokom januara ćete uglavnom imati mirno funkcionisanje i bavljenje redovnim obavezama. Neki od vas mogu se odlučiti i za kraći odmor i početak poslovnih dešavanja tek u drugom delu meseca. Nešto više pažnje obratite na finansije – prilivi nisu problem, ali troškovi vezani za dom i ukućane mogu biti naporni vašem novčaniku, a moguće je da sredinom meseca imate i neplanirani trošak. Finansije će biti stabilnije od februara.

Zdravlje

Ne bi trebalo da bude većih problema po pitanjima zdravlja. Obratite pažnju samo na sezonske viruse i čuvajte se da se ne prehladite. Starijima probava može povremeno donositi tegobe, kao i cirkulacija.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača