in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

VAGA 

Ljubav

Pojedina partnerstva će biti na granici odluke o odvajanju….da li će se ta granica preći I napraviti presek ili ćete naći snage da pokušavate da nastavite dalje – to će vreme pokazati. Prelaskom Venere koja vlada vašim znakom u Vodoliju – vi ćete dobiti drugačiji vid energije, probuditi se I pokrenuti I situacija će krenuti na bolje u partnerstvima.

Biće više zajedničkih trenutaka I komunikacija će se popraviti (kod onih koji su u braku ili žive zajedno I dalje će biti dosta prepreka I razloga za stres), bolje ćete razumeti jedno drugo I lakše se uklapati. Slobodnim Vagama će ovaj mesec prilično prijati – raspoloženi ste, otvoreni za druženje, biće više prostora I prilika za zanimljive kontakte, moguće je više flertovanja I zabave, pa I po koja avantura. Januar može doneti I pokušaj obnove nekih prekinutih priča….sa više ili manje uspeha.

Posao

Januar je dobar za završavanje papiroloških I administrativnih pitanja vezanih za posao, za bavljenje onim što ste propustili ili niste stigli da odradite do kraja 2022-e. Dobar je za pravljenje planova koje možete pokretati pred kraj ovog meseca ili u februaru, za nove ideje I njihovo razrađivanje. Dobar je takođe I za one koji se bave privatnim biznisom. No, ovo nije period u kojem ćete napraviti velike iskorake (eventualno tokom treće dekade). U ovom mesecu ulažete u posao da bi vam se vratilo kasnije.

Zdravlje

Osetljivost – kod mlađih Vaga respiratorni I urogenitalni sistem, žlezde. Stariji – kosti, zglobovi, cirkulacija, pritisak, hormoni.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača