in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

OVAN ♈ 

Ljubav

Venera u tranzitu kroz znak Vodolije od prvih dana januara pogoduje Ovnovima u smislu intenzivnijih druženja, socijalizacije, većih aktivnosti preko društvenih mreža ili pak pojačanih izlazaka. Ovo nisu automatski aspekti za pronalaženje ljubavi, ali možemo da kažemo da će vas neke osobe zaintrigirati, da ćete imati inspirativnu komunikaciju sa njima koju ćete želeti da produbljujete.

Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti – ali je pitanje da li će to otići u nekom, iole ozbiljnijem pravcu. Što se tiče zauzetih – bolju komunikaciju sa partnerom hoćete imati, što je dobro jer postoje pitanja i teme koje morate zajednički da rešite. Obratite pažnju na period oko punog Meseca – tokom prve dekade januara – kada ćete i partner i vi biti nervozniji i spremniji za rasprave.

Posao

Otprilike do polovine meseca ili ćete biti sa manjkom elana za posao u smislu da će vam i svakodnevne obaveze predstavljati veliki napor ili ćete pak imati osećaj da sve ono što treba da uradite ili dogovorite ide isključivo uz zastoje, prolongiranja ili greške – vaše ili tuđe.

Drugi deo januara donosi konačno razrešavanje nekih pitanja koja su vas okupirala još od decembra – to može biti vaš status, važna papirologija, ugovori ili dogovaranje sa saradnicima. Finansije – mnogo troškova, ali čupate se nekako.

Zdravlje

Prehlade, češći problemi sa urogenitalnim traktom, a moguće su i virusne infekcije. Stariji Ovnovi će kuburiti sa kičmom, kostima, zglobovima i cirkulacijom.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača