in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

VODOLIJA 

Ljubav

Zauzeti će ući u januar u prilično čudnom raspoloženju. Delujete zatvoreno, povučeno, ćutljivo. Neki od vas mogu biti pod zdravstvenim pritiskom, drugi pod brigama vezanim za posao, finansije….pa i partnera. Mnogo toga ćete motati po glavi, analizirati, preispitivati. Ulazak Venere u vaš znak početkom januara treba da vam da podstrek da manete razmišljanja i strahove i više se okrenete uživanjima i lepoti u odnosu sa voljenom osobom.

Zajednički momenti mogu biti ispunjeni strašću i zadovoljstvom. Slobodne Vodolije – ta ista Venera će « raditi » za vas veći deo meseca. Itekako su moguća nova poznanstva koja će brzo krenuti da se razvijaju i koja će vam doneti dobru energiju. No, neke Vodolije će i tokom januara biti u zagrljaju prošlosti – obnove komunikacije, pa čak I veza – jesu moguće.

Posao

Dok će neke Vodolije prvu polovinu meseca iskoristiti za odmor i resetovanje ili pak završetak obaveza koje nisu uspele da odrade, biće i onih koji će se poslovno aktivirati već od prvih dana januara – najpre iz finansijskih razloga ili zato što će im se otvoriti mogućnost da zarade. Drugi deo meseca će i jedne i druge u potpunosti probuditi – očekuju vas mnogobrojni kontakti i susreti sa saradnicima, čak i nove poslovne ponude koje vam otvaraju prostor za bolju novčanu situaciju od februara.

Zdravlje

Ovaj mesec ne pogoduje stabilnosti u zdravstvenom segmentu. Čak i da ne postoji nikakva konkretna tegoba – vama je neophodno da se odmorite i oporavite od napora iz prethodnog perioda.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača