in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

OVAN ♈

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na ozbiljna neslaganja sa dugogodišnjim saradnicima i to u velikim i za vas važnim poslovima na kojima radite zajedno. Zauzećete čvrste stavove i postavićete zahteve od kojih nećete hteti ni vi ni oni da odstupite, što će znatno umanjiti mogućnost postizanja kompromisa. Ako dođe do raskida saradnje, to vas može finansijski oslabiti, čak možete biti na gubitku. Izbegavajte ulazak u rizične investicije. Kvadrat Sunca sa Merkurom će vas usporavati u rokovima, a nailazićete i na spletke iza vaših leđa. Neko će vas ogovarati kod vaših nadređenih. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i odmah potom će praviti trigon sa Jupiterom. Veštim manevrima ćete uspeti da se oslobodite tereta spletki i zadržite svoj položaj. Jedan tajni plan ćete uspeti da sprovedete u delo i da dovršite obaveze koje ste ranije bili primorani da odložite. Venera i Mars će praviti konjunkciju 13. jula i doneće vam mogućnost pokretanja važnog projekta na polju zabave i kreativnosti koji će vam doneti dobitke.

Opozicija Sunca sa Plutonom vas upozorava da budete pažljivi u odnosima sa nadređenima. Bićete preopterećeni obavezama i pritiscima na poslu. Venera će 22 jula ući u znak Device gde je u padu, što će vam doneti teškoće na polju finansija. Sunce i Merkur u trećoj dekadi jula ulaze u znak Lava i daju vam mogućnost da odete na odmor ili da se bavite manje stresnim obavezama. Jupiter se 28. jula retrogradno vraća u znak Vodolije, nakon čega Mars ulazi u opoziciju sa njim. Doneće vam konflikte sa saradnicima oko novca. Moguć je i raskid jedne saradnje. Mars će ući u znak Device 29. jula i motivisaće vas da se više angažujete oko pokretanja novih usluga. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom.

Nezaposleni Ovnovi će imati uspeha na konkursima za posao, posebno onima koji su povezani sa oblastima prava, administracije, zabave i ugostiteljstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 7. jula praviti opoziciju sa Saturnom i dan kasnije kvadrat sa Uranom. Razilazićete se sa partnerom po pitanju društvenog života, potreba i želja, a mogući su i iznenadni sukobi oko zajedničkih finansija i ciljeva. Budite otvoreni na kompromise. Konjunkcija Venere sa Marsom dovešće do pojačane bliskosti i više zabave, što će poboljšati vaš odnos.

Venera će u drugoj polovini juna ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će opet dovesti do neslaganja oko zajedničkih potreba i očekivanja. Bićete nezadovoljni i skloni spletkama. Ulazak Sunca i Merkura u znak Lava doneće vam više razonode i poboljšaće razumevanje i komunikaciju sa voljenom osobom. Lako ćete se oko svega dogovarati.

Ako ste slobodni:

Početak jula vam donosi razilaženje sa pojedinim prijateljima, od kojih je jedan dugogodišnji, što će vas pogoditi i rastužiti. Bićete skloni da lako ulazite u sukobe sa drugima i da reagujete impulsivno. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam doneti snažnu obostranu privlačnost sa osobom koja je strastvena i puna energije i sa kojom ćete uži u novu vezu ali će nakon kraćeg vremena dinamike vaš novi partner da se povuče, što će vas navesti da vaš dalji odnos dovedete u pitanje.

Stariji Ovnovi će odustati od pokušaja da privuku osobu koja im se dopada jer će se razočarati. Sredinom meseca će vas privući neko novi ali bi to mogla da bude u najboljem slučaju kratka avantura. Ozbiljna veza nije moguća u ovom slučaju.

ZDRAVLJE

Prva dekada jula vam donosi više stresa, a moguć je i hormonski disbalans kao i podložnost alergijskim reakcijama. Ulaskom Merkura u znak Raka doći će do poboljšanja zdravlja i jačanja imuniteta. Praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Opozicija Merkura sa Plutonom krajem meseca činiće vas sklonim povredama i padovima.

Vaša ishrana bi trebalo da se zasniva na svežim sezonskim namirnicama koje sadrže vitamine. Većinu vitamina ćete nalaziti u voću kao što je dinja, ananas, mango, kivi i jabuka. Od povrća jedite spanać, paradajz, tikvice, kukuruz i mladi krompir. Ribu pripremajte više puta nedeljno. Sirevi i integralne žitarice će vam prijati. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 16, 20, 24

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA