in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

OVAN

POSAO

Venera će 2. maja ući u vaš znak i pokrenuće vas u smeru ulaska u jedno poslovno partnerstvo za koje ćete dobiti ponudu koju nećete moći da odbijete. Mada će biti ispunjeno izazovima, ovo partnerstvo će vam u isto vreme otvoriti vrata za ostvarivanje potencijalno velike zarade. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam omogućiti da ostvarite napredak u poslovima koji zahtevaju velike investicije i koji su vam važni za napredak u karijeri. Uspećete da ostvarite planove koje ste pripremali u tajnosti. Mars će praviti odnos sa Uranom i doneće vam dobitke iz neočekivanih i tajnih izvora, a usph ćete ostvariti ako se bavite zdravstvom, elektronikom i oblastima modernih tehnologija. Imaćete plodne ideje, nove metode i efikasne pravce za ostvarivanje sigurne i uvećane zarade. Pokazaćete veštinu u upravljanju finansijama. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno i prouzrokovaće niz nesporazuma u dogovorima, teškoće u pregovorima, kašnjenja u protoku informacija, robe i teškoćeu saobraćaju. Ako se bavite trgovinom očekuju vas zastoji.

Jupiter će 11. maja ući u vaš znak i otvoriće vam velike mogućnosti za napredak u karijeri, ostvarivanje velikog uspeha u postizanju planiranih radnih ciljeva i dobijanje rukovodećeg položaja. Vaše radne veštine i iskustvo će doći do izražaja. Potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpiona vas upozorava da izbegavate zaduživanja i donosi zastoje u platnom prometu. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja vas upozorava da se pripazite tajnih neprijatelja koji će pokrenuti spletke iza vaših leđa kako bi vas ometali u nastojanju da napredujete u poslu i karijeri. U trećoj dekadi maja Mars će ući u vaš znak što će vas činiti nepobedivim i prevazići ćete sve prepreke. Venera ulazi u Bika i donosi vam stabilnu zaradu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima finansija, menadžmenta, administracije i modernih tehnologija. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u vaš znak početkom maja doneće vam više pažnje od strane vašeg emotivnog partnera koji će pokazivati inicijativu. Očekuje vas više dinamike u vezi, a vaš partner će biti strastven i budiće u vama potrebu da vodite igru, što će vam oboma prijati. Merkur sa Venerom doprineće boljem razumevanju između vas i kvalitetnoj komunikaciji.

Venera će u trećoj dekadi maja praviti odnos sa Saturnom i doneće vam više zanimanja za društvene aktivnosti i izlaske sa zajedničkim prijateljima. Kvadrat Venere sa Plutonom će dovesti do ljubomornih scena koje će vam vaš partner prirediti ali koje ćete uspeti da izgladite. Ulazak Venere u znak Bika će vam doneti stabilnost u vezi ali i veće zahteve partnera.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u vaš znak početkom maja će vas staviti u centar pažnje osobe koja će vam otvoreno staviti do znanja da želi sa vama intimnost ali i nešto više. Privući će vas direktan nastup ali i kvaliteti kao i izgled te osobe i vrlo brzo ćete pristati na intimnu i počećete da više vremena provodite zajedno. Sve će se skladno odvijati do treće dekade maja, kada će strasti postati prejake i počeće da dovode do neprijatnosti. Ovo će biti trenutak odluke. Pružićete šansu i ući u vezu.

Stariji Ovnovi će na početku maja uži u intimne odnose sa osobom koja im duže vreme privlači pažnju. Očekuje vas uzbudljiva avantura puna strasti koja bi mogla da se do kraja meseca pretvori u nešto ozbiljnije. Moguća je nova veza.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti uglavnom dobro tokom maja ali je ipak važno da preduzmete preventivne mere, najviše zbog osetljivosti na prehladu i bronhitis, kao i alergiju u predelu disajnih puteva. Merkur će 11. maja krenuti retrogradno što će umanjiti vašu otpornost, a doneće vam i osetljivost na stres, zbog čega su moguće lakše i prolazne psihosomatske smetnje.

Vašem organizmu je potreban pojačani unos ugljenih hidrata. Svakodnevno možete da pripremate jela od pirinča, integralnih žitarica, ovsenih pahuljica, kao i jela sa pasuljem i sočivom. Od mesa će vam prijati junetina, a od ribe losos i skuša. Od mlečnih proizvoda jedite kajmak. Od voća uzimajte banane i borovnice, a od semenki kikiriki i badem.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije