in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

RAK

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna i vaše polje posla i karijere. Kako je Venera ovde slaba i u izgonu, bićete primorani da ulažete velike napore kako biste ostvarili napredak u planiranim radnim zadacima i suočavaćete se sa teškoćama. Najviše smetnji ćete imati u odnosima sa drugima, gde ćete nailaziti na osobe nespremne na saradnju. Probleme ćete imati u poslovima povezanim sa lepotom i dizajnom. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Putonom i otvoriće vam se povoljne mogućnosti da sklopite partnerstvo i unosan ugovor sa inostranim partnerom, što bi vam moglo doneti velike dobitke i dugoročno stabilnu zaradu i uspeh. Mars će praviti odnos sa Uranom i doneće vam neočekivane pogodnosti za uspeh u industriji mehaničkih i elektronskih delova kao i u IT oblastima. Uspećete da se povežete sa saradnicima na širem planu i da radite online timski, što će vam doneti siguran uspeh i dobitke. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što vas upozorava da ćete se suočavati sa spletkama tajnih neprijatelja. Zastoji i teškoće vas očekuju ako radite u zdravstvu.

Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje posla, što će vam otvoriti velike mogućnosti da unapredite svoje veštine i da zahvaljujući mudrim potezima ostvarite uspon u karijeri. Potpuno pomračenje Meseca u Škorpionu 18. maja će vam doneti teškoće ako se bavite ugostiteljstvom i oblastima zabave. Izbegavajte finansijske rizike jer vam se mogu dogoditi gubici. Konjunkcija Marsa sa Neptunom uvešće vas u novi projekat koji će zahtevati da unapredite vaše stručno znanje i da budete pažljivi jer je novi projekat pod velikim rizikom. Mars će u trećoj dekadi maja ući u znak Ovna i vaše polje karijere, što će doneti porast vašeg autoriteta. Imaćete dovoljno snage da se probijete do vrha i savladate sve prepreke.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, prosvete, medija i izdavaštva i u oblastima inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera i Jupiter će u prvoj dekadi maja praviti odnos sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će vam doneti više vremena za intimne trenutke sa voljenom osobom. Više ćete pažnje poklanjati jedno drugom i lako ćete se prilagođavati situacijama na koje budete nailazili. Prijaće vam da odete na zajedničko vikend putovanje i provedete se.

Kvadrat Sunca sa Saturnom na sredini maja dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog vašeg intenzivnog društvenog života, dok će vaš partner biti preopterećen obavezama. Venera će u trećoj dekadi maja praviti odnos sa Saturnom, što će uneti mir i stabilnost u vašu vezu. Nailazićete na prolazna neslaganja oko zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas delovati izuzetno privlačno, kako svojim izgledom, tako i načinom na koji će vam prići i ličnom energijom. Otkrićete da se u mnogim stvarima dobro slažete, a posebno u intimnim odnosima u koje ćete ubrzo ući. Sredina maja vam donosi smetnje jer ćete imati različite želje u vezi zajedničkih izlazaka. Bićete sigurni u trećoj dekadi maja da li želite vezu ili vam je dovoljna prolazna avantura. Šanse da uđete u vezu su realne.

Nešto stariji Rakovi će na javnom skupu upoznati osobu sa koja će ih privući i koja će biti otvorena na bliskost i intimu. Počećete da se viđate i sve više ćete biti sigurni da jedno drugom u mnogo čemu odgovarate. Započećete skladnu vezu.

ZDRAVLJE

Očekuje vas odlično zdravlje. Od 11. maja kada Jupiter bude ušao u znak Ovna i vaše polje zdravlja, osećaćete potrebu da se više krećete, da praktikujete novi metod za poboljšanje zdravlja i da se zdravo hranite. Praktikovaćete novi metod koji potpomaže čišćenju štetnih materija iz organizma, što će umnogome uvećati vaš imunitet. Bićete otporniji na stres.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica bogatim antioksidansima. Prijaće vam orašasti plodovi kao što su orasi, lešnici, pistacije i badem. Od voća jedite nar, borovnice, brusnice, jagode, trešnje i urme. Od povrća su vam potrebni paradajz, krompir, sočivo, cvekla, patlidžan i crvena paprika. Izbegavajte meso i jedite ribu. Pijte zeleni čaj i jogurt.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije