in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

VODOLIJA

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna gde je slaba i u izgonu, što će zahtevati od vas mnogo strpljenja i pažnje u pregovorima oko novih i aktuelnih radnih zadataka i projekata. Na teškoće ćete nailaziti u trgovini prehrambenim namirnicama i lepim i kvalitetnim stvarima. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam omogućiti da pronađete sigurne kanale za priliv finansija koje će uključivati i tajne načine. Dobici vas očekuju kroz investiranje u zdravstvo. Mars će praviti odnos sa Uranom i bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke kroz promet nekretnina i ulaganje u nekretnine. Vaše radne obaveze ćete dovršavati u predviđenom roku. Imaćete neočekivane pogodnosti za uspeh u radu i dobitke ako se bavite privatnim biznisom i ako radite od kuće, kao i ako se bavite oblastima inženjeringa, IT i elektronske industrije. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što vas upozorava da izbegavate ulazak u rizike, posebno finansijske jer biste mogli pretrpeti gubitke. Jupiter 11. maja ulazi u znak Ovna, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti za pokretanje velikih trgovačkih poduhvata.

Potpuno pomračenje Meseca će se odigrati 16. maja u znaku Škorpiona i vašem polju posla i karijere, što će izazvati velike teškoće i zastoje u razvoju važnih projekata. Vaš ugled i pozicije mogu biti ugroženi. Mars će 18. maja praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam pružiti mogućnosti za pokretanje novih projekata koji zahtevaju velike investicije i koji vam s jedne strane mogu doneti velike gubitke, ali su sa druge stane pod velikim rizikom. Mars će 23. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam doneti dobitke kroz oblasti zdravstva, obezbeđenja i velikih inženjerskih projekata. Ulazak Marsa u znak Ovna 25. maja će vas usmeriti da se potrudite oko novih pregovora. Uspeh vas očekuje u oblastima saobraćaja.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima trgovine, finansija, komunikacije, građevinske industrije, prometu nekretnina i u oblastima inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će 5. maja praviti konjunkciju sa Uranom, što će vas navesti da unesete neke inovacije u zajednički dom, kao i da se sa voljenom osobom dogovorite oko toga kako će funkcionisati vaši porodični odnosi. Potrebna vam je bolje organizacija. Sunce sa Marsom će vas motivisati da se više angažujete oko zajedničkih aktivnosti. Potrebna vam je dinamika.

Sunce sa Neptunom i trigon sa Plutonom u drugoj polovni meseca, omogućiće vam da zajedničkim snagama poboljšate kućni budžet i da više vremena provodite zajedno u intimnim trenucima, što će poboljšati vaš odnos. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da uvidite kako poboljšate zajedničku zabavu i razgovore.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi iznenadno poznanstvo sa osobom koja je originalna u svom nastupu, stilu oblačenja i u svojim idejama i načinu komunikacija. Upravo ta originalnost će vas privući da se bliže upoznate. Između vas dvoje će doći do snažne fizičke privlačnosti i spontano ćete ući u intimne odnose u čemu ćete de odlično slagati. Osećanja će se pojaviti ubrzo, već u drugoj polovini maja, a odmah potom i obostrana želja da započnete emotivnu vezu. Veza će biti skladna.

Nešto starije Vodolije će započeti slobodnu vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđaju i sa kojom su od samog početka imali odnos koji je prevazilazio okvire klasičnog prijateljstva. Postoji mogućnost da veza preraste u ozbiljnu.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti većim delom dobro i stabilno tokom maja. Moguća je osetljivost disajnih organa na cvetanje i polen. Važno je da praktikujete fizičke aktivnosti i da se više krećete. Prijalo bi vam da više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu. Svoje aktivnosti raspoređujte ravnomerno kako biste imali dovoljno vremena za odmor i relaksaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate. Od mesa jedite junetinu i pileća prsa. Od ribe jedite skušu i pastrmku. Svakodnevno možete pripremati jaja, masline, tvrdi sir i jogurt, uz ovsene pahuljice za doručak. Od povrća vam se preporučuju tikvice, brokoli, šampinjoni, kelj i celer. Od voća jedite borovnice, nar, jagode i orah. Pijte više vode.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije