in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

VAGA ♎

Posao

Venera će 1. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i doneće vam razilazak u interesima sa jednim poslovnim partnerom. Mada ćete vi biti u boljoj poziciji i nećete pretrpeti gubitke i štetu ukoliko dođe do prekida partnerstva, ipak bi bilo bolje ako biste uspeli da nađete kompromisno rešenje jer vam taj partner može biti koristan za neke druge zajedničke poslove u budućnosti. Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i uspećete da dovršite jedan projekat koji je bio u zastoju i sa kojim ste kasnili u predviđenim rokovima. Nešto što ste planirali u tajnosti i oko čega ste vodili pregovore i što ste morali da obustavite jedno vreme, bićete u mogućnosti da nastavite i uspešno okončate. Merkur će ući u vaš znak 11. oktobra i započećete da planirate nove radne zadatke ali ćete već na početku nailaziti na prepreke pravnog i administrativnog tipa, kao i na teškoće u pregovorima sa saradnicima i partnerima. Kvadrat Marsa sa Neptunom prouzrokovaće teškoće u odnosima sa radnim kolegama. Mogući su i sukobi sa nadređenima. Na teškoće ćete nailaziti u oblasti zdravstva i usluga.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u mogućnosti da ostvarite izvanredan napredak i uspeh ako se bavite dizajnom, zabavom, ugostiteljstvom, IT industrijom, programiranjem, prosvetom, medijima, turizmom i izdavačkim poslovima. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži jer ćete lako doći do boljeg položaja, unapređenja i napretka u karijeri. Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona gde će se odigrati delimično pomračenje Sunca, što će prouzrokovati zastoje na polju novca i moraćete da se potrudite oko finansiranja novih projekata. Mars će krenuti retrogradno, što će otežavati dobijanje podrške od strane nadređenih.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, obrazovanja, trgovine, transporta, turizma i ugostiteljstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Početkom oktobra ćete se potruditi da sa voljenom osobom porazgovarate o svemu što vam je u proteklom periodu unosilo napetost u odnos i potrudićete se da to rešite. Poboljšaćete komunikaciju tako što ćete naći zajednički prihvatljivo rešenje. Kvadrat Marsa sa Neptunom izazvaće nove napetosti i svađu zbog nečeg što će vam biti nejasno kod vašeg partnera.

Druga polovina oktobra vam donosi povoljne okolnosti koje će vam omogućiti da više vremena provodite sa voljenom osobom. Unećete više zabave u vaše zajedničko vreme. Pružiće vam se mogućnost da odete na zajedničko putovanje gde ćete se dobro provesti i zabaviti. Vaša veza će biti skladna i stabilna, i lako ćete se dogovarati oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni:

Početak oktobra će vas motivisati da se pokrenete i počnete da izlazite nakon dužeg vremena koje ste proveli povučeno. Upoznaćete osobu sa kojom ćete se dobro razumeti već od prvog susreta. Vaša nova simpatija će pojačati vašu motivaciju da izlazite i da se zabavljate. Počećete da više vremena provodite zajedno, a vi ćete pokazati inicijativu i predlagati načine zabave, što će vašoj simpatiji odgovarati. Mogućnost da uđete u emotivnu vezu će se odužiti zbog retrogradnog Marsa.

Starije Vage će otići korak dalje u odnosu sa osobom sa kojom su počeli da se viđaju, tako što će pokrenuti razgovore o zajedničkim planovima za budućnost. Mada će to biti neobavezujući planovi, vaša simpatija će ih prihvatiti vrlo ozbiljno.

Zdravlje

Tokom prve polovine oktobra ćete biti osetljivog zdravlja. Moguća je povremena glavobolja u slučaju česte promene vremenskih prilika. Kvadrat Marsa sa Neptunom bi mogao prouzrokovati virusne infekcije i probavne smetnje. Biće vam osetljivi disajni organi. Zdravlje će vam se poboljšati i stabilizovati tokom druge polovine oktobra. Više se krećite.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate ugljenim hidratima. Preporučuje vam se da jedete više hleba i integralnih žitarica. Prijaće vam raženi hleb, kao i ovsene pahuljice. Testenine možete pripremati češće, kao i jela od pirinča. Od povrća jedite krompir, a od voća banane. Povremeno možete jesti i kolače. Pijte više vode sa magnezijumom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu