in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

VODOLIJA ♒

POSAO

Poslovni horoskop za mesec novembar za sve rođene u znaku Vodolije pišemo sa optimizmom, pošto su stvarno dobri aspekti od pevog pa do poslednjeg dana meseca. Neki će možda reći da je ovo mesec tokom koga ćete imati najviše šansi, a na vama, i samo vama je da ih prigrabite i iskoristite. Planeta Merkur će biti nad vašim poljem karijere, a imaćete odličnog saveznika u Suncu koje je tu da vas odbrani od svih potencijalnih problema. Sve zadatke koje su vam drugi zacrtali, a naročito one koje sami sebi zacrtate ćete završiti na vreme i kvalitetno, pa ne bi bilo loše da sebi date što više zadataka, da krenete da radite neke poslove sa strane, honorarne poslove, a sve u cilju stvaranja bolje materijalne pozicije za budućnost. Ako ste od onih koji vredno radite za nekoga, nemojte da imate probleme da zatražite neki vid nagrade za sve što ste uradili, bilo to neko povećanje plate ili promocija na bolje mesto.Ko ima neke planove sa inostranstvom, odlazak ili još bolje rad za/sa nekim ino pojedincima, ima odlične šanse da to dobro odradi i još bolje naplati, pa se ne štedite već radite i više nego što možete kako biste ubrali zaslužene plodove uspeha. Nezaposleni mogu da krenu u traženje posla, gledajte da se predstavljate nečim što ste uradili a ne klasičnim biografijama, ovaj mesec će vaša dela puno više da govore od bilo koje reči.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ovde su već mogući manji problemi sa partnerom iz razloga što će partner da posumnja da mu vi niste dovoljan oslonac u životu, da niste neko na koga se uvek može osloniti. Moguće je da ste u prošlosti imali neke situacije u kojima se niste baš najbolje poneli, niste pružili partneru podršku ili branili njegove stavove pred drugima. To je partneru ostalo duboko u srcu, a sada je isplivalo na površinu. Možda ste i krivi. Ako jeste, neće biti dovoljno da priznate krivicu već treba da je ispravite, da se dobrin postupcima opet dokažete partneru, da poljuljano poverenje vratite na nivo koji ste nekada imali. Partner bi mogao da bude razočaran sa vama, pa vam preostaje da se promenite što se tih dešavanja tiče, i da očarate partnera kako bi sve opet bilo kako treba. Ono što bi mogao biti najveći problem je to što partner ovu bol čuva u sebi i ne želi sa vama da komunicira o tome. Bilo kakva promena ponašanja neka bude alarm koji će vas pokrenuti na ispravljanje krivih Drina.

Ako ste slobodni:

Obratite pažnju na osobe iz najbliže okoline (posao, fakultet npr) pošto će tokom meseca neko vama jako blizak gajiti posebna osećanja prema vama. Na vama je da budete i dalje dobri i komunikativni kao i ranije, ovaj mesec možda i malo bolji nego inače (imate te predispozicije), i kroz neformalnu komunikaciju mogli biste da primetite ko je osoba X, pa ako vas ta osoba zaintrigira, znate šta vam je činiti. Oni koji su tek izašli iz veze, nebitno da li duže ili kraće, mogli bi malo da se odmore i tokom novembra posvete sebi ili prijateljima koje su zapustili, pa već od sledećeg meseca opet u ljubavne avanture. Puno sreće.

ZDRAVLJE

Možda ćete se susresti sa nekim unutrašnjim teskobama, treme ničim izazvane, strahom bez razloga, ali to će biti samo psihološko delovanje Marsa u znaku Device, što je idealno tlo za stres koji se vama tako manifestuje. Te stvari će se rešiti uglavnom same od sebe pa ne pridajte previše značaja njima, već se pripazite problema sa respiratornim organima koji prete tokom celog meseca, a oni koji primete bilo kakve promene ili probleme sa kožom obavezno neka konsultuju dermatologa. Unosite što je više moguće vitamina, hranite se što zdravije, pripremite imunitet za hladne dane koji nam dolaze.

Srećni brojevi

1, 4, 15, 24, 28

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU