in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

RAK ♋

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Bićete primorani da odlažete i pomerate važne rokove jer ćete nailaziti na velike prepreke i zastoje koji će se rešiti do sredine meseca. Imaćete teškoće u dogovorima i odnosima sa poslovnim partnerima. Merkur će 3. novembra krenuti direktno i moći ćete nakon toga da se bolje organizujete u ispunjavanju predviđenih rokova. Opozicija Venere sa Marsom dovešće do ozbiljnih neslaganja sa nadređenima. Neophodno je da budete spremni na kompromis. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i pokrenuće vas da planirate nove radne zadatke i projekte, oslanjajući se na svoju kreativnost. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom ili oblastima zabave. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam omogućiti uspeh u javnosti. Sklopićete novo poslovno partnerstvo i jedan ugovor koji će vam doneti veliki profit, a koji je povezan sa investicionim fondovima, bankarstvom, međunarodnom trgovinom i energetskim resursima. Mars će 14. novembra krenuti direktno u vašem polju posla i karijere. Počećete polako da rešavate sve u čemu ste nailazili na zastoje i teškoće u proteklom periodu. Odnosi sa nadređenima će se poboljšati. Vaše rukovodeće sposobnosti i radna efikasnost će doći do boljeg izražaja. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti izazovne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovoditi do neusklađenosti sa partnerima i saradnicima i do odlaganja realizacije pojedinih planiranih zadataka. Venera će 21. Novembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u finansijski rizične poslove. Treća dekada meseca donosi vam više uspeha, bolju zaradu i rešenje teškoća. Nezaposleni Rakovi će imati sreće u nalaženju novog zaposlenja u svojoj struci. Bićete u mogućnosti da se zaposlite i u sektoru administracije, finansija i u savetodavnim poslovima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početak novembra vam donosi neusklađenost sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Više puta ćete menjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bićete pritisnuti brigama i nepoverenjem u partnera. Od sredine meseca ćete imati više strpljenja i razumevanja i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari. Poboljšaćete odnos i raspoloženje. Druga dekada novembra vam donosi promenljiv period gde će doći do zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Obuzimaće vas ljubomora, često neosnovano ali će i vaš partner umeti da vam prigovori zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili rešićete u trećoj dekadi meseca. Razgovaraćete iskreno i shvatiti šta želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačićete pažnju svojom pojavom i umećete da istaknete svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupiće romantično, što će vam prijati. Poželećete da započnete emotivnu vezu ali ćete ostati suzdržani jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije delovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost. U trećoj dekadi novembra ćete uspeti da se uskladite i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju da se zbližite emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi. Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem meseca ćete biti otvoreniji i počećete da se viđate. Moguć je ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Izbegavajte da se izlažete previše hladnom v

remenu, vetru i kiši. Mogli biste da se prehladite. Većim delom novembra će vam zdravlje biti stabilno i vitalnost će vam biti jaka. Poboljšaćete i vaš imunitet ali je u tu svrhu važno da se više krećete, da radite fizičke vežbe i da se ispravno i zdravo hranite. Sredinom meseca možete biti podložni pojačanom umoru. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica baziranih na voću i povrću, sa što manje namirnica životinjskog porekla. Posebno izbegavajte mesne delikatese, hranu pečenu na ulju, brzu i previše začinjenu hranu. Mleko izbegavajte i jedite uglavnom mladi sir i jogurt. Hleb i žitarice uzimajte umereno. Povećajte unos meda, kolagena i vitamina D i E.

Srećni brojevi

1, 12, 15, 20, 22

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU