in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

RIBE ♓

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima. Platni promet će vam se odvijati otežano i nedostajaće vam sredstva za ulaganja u velike i dugoročne projekte. Nakon što Merkur krene direktno 3. novembra, počećete da polako ali dosta sporo rešavate ove zastoje. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom, što će negativno uticati na vaše finansije. Doći će na naplatu zaostali računi i to bi moglo dovesti do znatnog smanjenja vaše platne moći. Neke od ranijih investicija će se pokazati neisplativim i naći ćete se na gubitku. Čak bi i jedan projekat mogao da se prekine zbog nedostatka sredstava i da se zbog toga nađete u minusu i u dugovima. Izbegavajte da se dodatno zadužujete. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona. Počećete da tragate za načinima kako da nadoknadite gubitke i uspećete da korak po korak rešavate najvažnije probleme i zastoje. U tom pogledu ćete biti vešti i dobro organizovani. Mars će krenuti direktno 14. novembra i dobićete više motivacije da ulažete napore u poboljšanje vašeg finansijskog stanja, a vaše akcije u tom pravcu će se pokazati uspešnim. Venera će praviti nepovoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom u drugoj dekadi novembra, što će otežavati vaše saradničke odnose. Veliki projekti koji zahtevaju velika ulaganja će biti u zastoju jer nećete imati podršku od strane nadležnih institucija, a nailazićete i na neslaganja sa saradnicima. U trećoj dekadi meseca ćete uspeti da se dogovorite oko svega što je neophodno kako biste izašli iz teškoća, zahvaljujući skladnim aspektima Merkura. Obnovićete odnose sa važnim saradnicima i ostvariti dobitke na svim poljima. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima administracije, komunikacija, zabave, ugostiteljstva i u dizajnu. Honorarni poslovi mogu vam doneti veću zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početak novembra doneće vam teškoće u komunikaciji sa voljenom osobom i neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste našli zajednički prihvatljivo rešenje. Čuvajte se ljubomornih scena koje može da vam donese opozicija Venere sa Marsom. Prijalo bi vam da jedan vikend iskoristite za odlazak na zajedničko putovanje. Merkur će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam neočekivane nesuglasice i stresne okolnosti u vezi. To će vas pokrenuti na iskrene i otvorene razgovore sa voljenom osobom u trećoj dekadi meseca, što će vam pomoći da rešite najveći deo onoga što je ometalo sklad u vašoj vezi. Pružaćete više topline i nežnosti voljenoj osobi, što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jednog poziva na zabavu u prvoj dekadi novembra. Na jednoj zabavi upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom i šarmom. Otkrićete kako vas zanimaju slične teme i prijaće vam što će to biti neko ko će slobodno ispoljavati svoja osećanja i imati moderna i savremena shvatanja i stavove. Počećete da se viđate nakon te zabave i jedno drugom ćete pokazati zainteresovanost za vezu. U trećoj dekadi meseca postaćete dovoljno bliski i započećete vezu. Nešto starije Ribe će tragati za osobom koja će umeti da ih motiviše i inspiriše. Preko jednog prijatelja upoznaćete nekog ko će vam predložiti saradnju u vezi jednog projekta. Ubrzo ćete oboje doći do zaključka da se u svemu dobro slažete.

ZDRAVLJE

Novembar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vaša vitalnost i fizička kondicija će biti ojačani vašom dobrom brigom za svoje zdravlje, pravilnom ishranom i svakodnevnim kretanjem i fizičkim vežbama. Bićete umereni u svemu i umećete da ravnomerno rasporedite svoje aktivnosti, tako da ćete imati dovoljno vremena za odmor i psihofizičku relaksaciju. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže proteine, vitamine i materije koje podstiču lakše izbacivanje štetnih materija iz organizma. Jedite više voća, posebno suvo grožđe, urme, kivi, pomorandže, mango i pijte sok od limuna i grejpfruta. Od povrća jedite karfiol, grašak, šargarepu i blitvu. Ribu spremajte češće, uz masline. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi

6, 8, 15, 19, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU