in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

STRELAC ♐

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na teškoće i zastoje u radnim zadacima koje obavljate timski. Sa pojedinim saradnicima će doći do neslaganja u vezi raspodele finansija. Kasniće uplate na vaš račun, što će dodatno usporavati napredak planiranih poslova. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom, što bi moglo dovesti do prekida jedne saradnje zbog razilaska u interesima. Izbegavajte ulazak u rizične investicije i poslove sumnjivog tipa. Teškoće vas očekuju ako se bavite kreativnim poslovima, prosvetom i humanitarnim radom. Merkur će ući u znak Škorpiona 10. novembra i omogućiće vam da pokrenete dogovore iza zatvorenih vrata u vezi projekata koje pripremate u tajnosti. Imaćete uspeha ako ste zaposleni u zdravstvu. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom doneće vam srećne okolnosti i povoljne šanse da pokrenete jedan važan projekat i da kroz nove investicije ostvarite veliku zaradu. Očekuje vas uspeh ako se bavite komunikacijama i trgovinom. Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da rešavate sve što ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Ostvarićete napredak u oblastima, ugostiteljstva i dizajna. U drugoj dekadi novembra poželjno je da budete pažljivi u raspoređivanju prihoda i rashoda, kao i u odnosima sa saradnicima. Poslovni odnosi će vam biti otežani zbog nepovoljnih aspekata Venere, a to može dovesti do gubitaka. U trećoj dekadi novembra Merkur će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vas činiti dobro organizovanim i veštim u postizanju svih rokova. Ostvarićete uspeh u trgovini energetskim resursima i poboljšaćete svoju zaradu. Dobici vas očekuju i od investicija. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, menadžmenta, trgovine, dizajna, ugostiteljstva i zdravstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku meseca će praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam nerazumevanje od strane voljene osobe. Doći će do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Bićete skloni povlačenju i prekidu komunikacije. Kada Merkur 10. novembra uđe u znak Škorpiona savetuje vam se da izbegavate pokušaje da obmanjujete partnera. Treća dekada novembra doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i postići ćete uspešan dogovor oko zajedničkih planova i aktivnosti. Poboljšaćete komunikaciju i razgovaraćete više nego obično o svemu što vam bude delovalo važno za poboljšanje vaše veze. Postaćete svesni nekih kvaliteta voljene osobe koje ranije niste primećivali. Pružaćete podršku.

Ako ste slobodni:

Velika zaljubljenost u osobu koja vam je nedavno privukla pažnju svojim izgledom i stilom života i sa kojom ste bez razmišljanja ušli u intimne odnose doneće vam 9. novembra veliko razočaranje jer ćete saznati da je vaša simpatija već duže vreme u stalnoj vezi, a da je vas iskoristila za sopstveno zadovoljstvo. U trećoj dekadi meseca upoznaćete nekog novog ko će vas već u prvom kontaktu privući saosećanjem koje će pokazati i razumevanjem za vaše potrebe u ljubavi. Nešto stariji Strelci će biti raspoloženi za avanture ali i pored jedne prolazne koju će imati, neće biti zadovoljni niti emotivno ispunjeni. Susret sa osobom koja će vas zainteresovati svojim vedrim duhom može da krene u pravcu veze.

ZDRAVLJE

Bićete osetljivog zdravlja zbog čega je neophodno da se više odmarate, da ni u čemu ne preterujete i da preduzmete preventivne mere u cilju zaštite zdravlja. Tegobe možete osećati u predelu kolena, donjeg dela leđa, mokraćnih kanala, a bićete skloni i prehladi i virusnim infekcijama. Moguć je i hormonski disbalans. Izbegavajte stresne okolnosti. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne osnove, a to su od voća limun, mango, papaja, suvo grožđe i suve smokve. Od povrća jedite patlidžan, prokelj, praziluk i krastavac. Kao dodatak jelu uzimajte med, morske alge i masline. Izbegavajte kafu, alkoholna pića, slatkiše i brzu hranu. Proso, heljdu i jogurt jedite za doručak. Pijte čajeve.

Srećni brojevi

8, 14, 17, 20, 13

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU