in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

BLIZANCI ♊

Venera će na početku februara iz vašeg polja posla praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem polju platnog prometa. To će vam dati dobar osećaj za konstruktivne finansijske poteze i ostvarićete dobitke kao i obimniji obrt novca. Bićete u prilici da finansirate važne projekte, a ako je neophodno da se zadužite ili uđete u kredit, to ćete dobiti pod povoljnim uslovima. Merkur će 3. februara ući u znak Riba i vaše polja posla i karijere, što će vam doneti promenljive okolnosti i zahtevaće od vas više pažnje na sitnice, kao i pojačanu prilagodljivost na nestabilne okolnosti u vašem poslovnom okruženju. Venera će 7. februara ući u znak Ovna gde je u izgonu, što će opteretiti vaše odnose sa saradnicima. Saradnici i podređeni će biti skloni da rade nešto na svoju ruko što vama neće odgovarati i biće vam teško da se međusobno uskladite. To će zahtevati više pažnje kako bi ste izbegli sukobe u odnosima.

Mars će ući u znak Jarca gde je snažan 16. februara i doneće vam više motivacije da se bavite privlačenjem poslova koji donose veće prihode. Merkur će krenuti retrogradno 17. februara u vašem polju posla, a to će izazivati zastoje u razvoju vaših poslovnih planova. Otežavaće vam poslovnu komunikaciju, a zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka sredstava bićete primorani da neke radne zadatke odložite. Ulazak Sunce u znak Riba 19. februara pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti i uspećete da se istaknete na poslu i steknete bolji autoritet. Jupiter će praviti astrološki aspekt sa Neptunom i doneće vam veliku šansu da ostvarite uspon u karijeri i uđete u jedan posao koji bi značajno uvećao vaše redovne prihode. Ovo vam je i dobra prilika da započnete privatni biznis. Važno je da izbegavate ulazak u veće troškove i rizične investicije. Igrajte na sigurno. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da započnu privatni biznis ako to imaju u planu. Dobićete mogućnost da se zaposlite u oblastima, menadžmenta, ekonomije i u sektoru industrije.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da sa partnerom putujete ili se više krećete kao i da smišljate i nalazite razne zajedničke aktivnosti. Imaćete podršku voljene osobe i umećete da je pokrenete na zajedničke aktivnosti. Nećete dozvoliti da vaša veza postane monotona. Razgovaraćete sa partnerom o onome što vam nedostaje u vezi i nastojaćete da to unesete u vašu svakodnevicu. Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u trećoj dekadi februara astrološki aspekt sa Neptunom. Doneće vam dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i bićete vrlo spremni i u mogućnosti da to ispunite. Voljenoj osobi ćete ispuniti jednu veliku želju. Manje neslaganja imaćete oko ulaganja zajedničkih finansija i zbog vaše sklonosti ka flertu.

Ako ste slobodni:

Bićete neprestano u pokretu, izlazićete i zabavljati sa prijateljima. Više će vas interesovati prolazne avanture nego što ćete želeti ozbiljnu vezu. Privući će vas osoba koja ne živi u istom mestu gde i vi, a koju ćete upoznati sredinom februara kroz učestvovanje u nekom društvenom ili humanitarnom projektu. Biće to privlačnost na prvi pogled. Ući ćete u intiman odnos i nastavićete da održavate vezu na daljinu. Veza će biti tajna jer vaša ljubav neće biti slobodna ali vam to neće smetati. Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koja će im otvoreno pokazati da je zainteresovana za vezu sa njima. Vi nećete biti spremni da se vezujete, pa će u obzir doći samo slobodna veza bez obaveza. Druga osoba će na to pristati.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti stabilno, posebno od druge polovine februara kada Mars koji vlada vašim poljem zdravlja bude ušao u znak Jarca gde je egzaltiran. Bićete motivisani da se više krećete, da se bavite fizičkim vežbama i da sledite jedan novi sistem koji će vam omogućiti da vaše zdravlje održavate u odličnom stanju. Obavićete preventivni zdravstveni pregled. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu vitamina i proteina. Na prvom mestu to možete da unosite kroz presno i kuvano povrće, kao što su šargarepa, celer, cvekla, kelj, brokoli, pasulj, sočivo i spanać. Uzimajte što više voća u vidu soka koji možete praviti uz pomoć sokovnika. Ribu jedite često, kao i sireve. Meso, hleb i slatkiše jedite umereno.

SREĆNI BROJEVI

4, 9, 15, 18, 22

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa