in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

LAV ♌

Venera će na početku februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom. Dobićete neophodna sredstva za proširenje ponude vaših usluga. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite uslugama iz oblasti građevinarstva, industrije, trgovinom energetskim resursima i uslugama iz oblasti platnog prometa. Merkur će ući u znak Riba 3. februara, što će vam doneti nestabilnu situaciju u naplati vaših potraživanja i u oblastima platnog prometa uopšte. Ovo će vas usporiti u obavljanju planiranih radnih zadataka. Izbegavajte veće troškove i budite štedljivi. Pregovori o finansiranju od strane banaka i kreditora pokazaće se teško ostvarivim ali ćete naći način da dobijete neočekivano povoljnu ponudu koja će vam omogućiti ostvarenje važnih ciljeva. Venera će ući u znak Ovna 7. februara i doneće vam teškoće ako se bavite turizmom, transportom, izdavačkim poslovima, štampom i trgovinom bojama i lakovima. Biće neophodno da se više potrudite oko rešavanja važnih pitanja u vezi odnosa sa inostranim partnerima, kao i oko nalaženja neophodne finansijske podrške.

Mars će 16. februara ući u znak Jarca gde je snažan i doneće vam pogodnosti za unapređenje vaših poslovnih usluga, gde ćete ostvariti planirane ciljeve. Merkur će 17. u mesecu krenuti retrogradno i dovešće do zastoja u platnom prometu. Izbegavajte da se zadužujete. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom i doneće vam pogodnosti da uvećate vašu zaradu kroz trgovinu robom iz uvoza koja spada u hemijske proizvode, kao što su sredstva za čišćenje i dezinfekciju, kućnu higijenu, kao i kroz trgovinu i promet lekovima. Ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom. Trigon Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane šanse za uspon na polju karijere. Dobićete odgovornija zaduženja na radnom mestu. Nezaposleni Lavovi će imati sreće na konkursima za zapošljavanje gde bi mogli da dobiju posao u svojoj struci. Novo zaposlenje će moći da nađu u oblastima građevinarstva i raznih uslužnih delatnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će do 19. februara da prolazi kroz vaše polje ljubavi i činiće vas spremnim da izlazite u susret vašem partneru. Posvetićete posebnu pažnju potrebama voljene osobe ali će i vama biti potrebna podrška vašeg partnera kao i osećaj da ste voljeni. Vaš partner će pokazivati više inicijative za zajedničke aktivnosti, a vama će to ovog puta sasvim odgovarati. Treća dekada februara vam donosi mogućnost da ostvarite jedan zajednički cilj, a doneće vam i plodne ideje kako da unesete nešto novo u vašu vezu što bi vam donelo neophodno osveženje i više dinamike, kao i nova zajednička interesovanja. Poboljšaćete komunikaciju. Krajem meseca ćete biti skloni da pokazujete ljubomoru, mada neosnovano.

Ako ste slobodni:

Astrološki aspekt Venere sa Saturnom na početku februara donosi vam mogućnost ulaska u ozbiljnu i stabilnu vezu sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu i sa kojom ste počeli da se viđate i izlazite. Ono što vam može nedostajati u nekoj meri u vezi jeste toplina emocija ali će zato sama veza biti zasnovana na vrlo sličnim ciljevima i stavovima koje oboje zastupate. Dobro ćete se razumeti, a postojaće i iskrena ljubav sa obe strane. Biće pomalo konzervativno za vaš ukus ali prihvatljivo. Nešto stariji Lavovi će biti privučeni osobom koja će delovati povučeno i ozbiljno ali će pokazivati visok stepen kulture i kvalitetnih ličnih osobina. Ostavićete lep utisak na vašu simpatiju i vrlo brzo ćete se zbližiti. Moguć je ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Bićete stabilnog zdravlja i pokazaćete dovoljno brige za sebe. Naći ćete dovoljno vremena za relaksaciju i odmor, a obavićete i preventivne zdravstvene preglede. U trećoj dekadi februara ćete biti skloni tegobama sa cirkulacijom, kardio vaskularnim i urološkim smetnjama. U slučaju slabosti zdravlja pridržavajte se saveta svog lekara i preporučene terapije. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i vitamine. U većoj meri uzimajte integralne žitarice, ribu i povrće. Prijaće vam brokoli, karfiol, celer, sočivo, ječam, integralni pirinač, grašak i cvekla. Od voća jedite više jabuka, pomorandže, kivi i sušeno voće. Meso i mlečne proizvode uzimajte povremeno. Unosite više magnezijuma i C vitamina. Izbegavajte kafu.

SREĆNI BROJEVI

7, 11, 16, 20, 25

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa