in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

BIK ♉

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na ozbiljna neslaganja sa osobama na visokom položaju u vezi načina izvođenja dugoročnih projekata. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima, što bi moglo dovesti do prekida jednog partnerstva. Vaš ugled i položaj mogu biti dovedeni u pitanju. Potrudite se da potražite zajednički prihvatljivo rešenje kako ne biste pretrpeli štetu. Totalno pomračenje Meseca odigraće se 8. novembra u vašem znaku i prouzrokovaće pad vašeg autoriteta. U odnosima sa podređenima nailazićete na smetnje. Bićete skloni donošenju pogrešnih i rizičnih odluka, što vam može naneti gubitke. Opozicija Sunca i Merkura sa Uranom doneće vam neuspeh u promociji jednog projekta i nailazićete na teškoće ako se bavite javnim poslom. U drugoj dekadi novembra Venera, Merkur i Sunce će praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da ostvarite odličnu saradnju sa osobama na visokom položaju, odličnim planerima i kreativnim ljudima.

Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti šansu za ostvarenje velikih dobitaka kroz javne poslove, pravne oblasti i kroz promociju vaših proizvoda i usluga. Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a narednog dana i Merkur. Ovo će vam omogućiti da pokrenete nove tokove novca koji će vam doneti dobitke i poboljšati vaše opšte finansijsko stanje. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće sukobe sa pojedinim saradnicima zbog nerešenih međusobnih finansijskih odnosa. Nailazićete na nekorektne postupke i pokušaje manipulacija. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da kroz ulaganje napora postignete stabilnost u poslu i uvećate zaradu.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, obezbeđenja, transporta i trgovini uređajima za domaćinstvo.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera, Merkur i Sunce koji prolaze kroz vaše polje braka i ljubavi praviće u prvoj polovini novembra opoziciju na Uran, što će prouzrokovati iznenadne i neočekivane nesuglasice, svađe i probleme u odnosima sa voljenom osobom. Ako ne budete uspeli da pronađete rešenje i ublažite nesporazume, može doći do razdvajanja. Budite iskreni i otvoreni ka partneru.

Kvadrat Marsa sa Neptunom u drugoj polovini novembra dodatno će iskomplikovati vaš odnos sa voljenom osobom jer ćete uvideti da je vaš partner bio u nečem neiskren prema vama ali će i on navesti gde ste vi bili nekorektni prema njemu. Trigon Marsa sa Saturnom krajem meseca dovešće do poboljšanja, pomirenja i stabilizovanja vašeg emotivnog odnosa.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da upoznate nekoga ko bi vam mogao odgovarati za emotivnu vezu završavaće se neuspehom. Više puta ćete se naći u neprijatnoj situaciji gde ćete biti pogrešno shvaćeni i gde će osobe koje ste odbili kada su želele da vas bolje upoznaju postati neprijatne prema vama. To će početi da vas brine i navešće vas da se povučete jedno vreme. U trećoj dekadi novembra upoznaćete osobu koja je stabilnog karaktera i koja će vas privući svojim vrlinama i ličnim kvalitetima.

Stariji Bikovi će tokom većeg dela novembra biti skloni da ulaze u česte konfrontacije jer će ih prosto vređati način na koji osobe kojima se dopadaju pokušavaju da im privuku pažnju. Krajem meseca ćete upoznati nekog ko će biti vredan pažnje.

Zdravlje

Prva dekada novembra vam donosi urološke smetnje, hormonski disbalans, pojačanu nervozu i psihosomatske smetnje. Moguć je i povišen krvni pritisak. Od druge polovine novembra će zdravlje početi da vam se popravlja. Imunitet će vam ojačati i bićete u boljoj fizičkoj kondiciji. Potrebna vam je svakodnevna rekreacija uz lakše fizičke vežbe i redovan san.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu. Od povrća jedite brokoli, grašak, celer, šargarepu, peršun i spanać. Od voća jedite pomorandže, banane, suve šljive i smokve. Namirnice životinjskog porekla umanjite i jedite uglavnom ribu i jaja. Od mlečnih proizvoda uzimajte tofu sir, a od žitarica pšenične klice. Pijte više vode.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!