in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

ŠKORPIJA ♏

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati neočekivane teškoće i razilaske u interesima sa jednim poslovnim partnerom. Ovo će dovesti do kašnjenja u rokovima. U slučaju prekida partnerstva pretrpećete štetu i gubitke. Neophodno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje. Na teškoće i zastoje ćete nailaziti ako se bavite javnim poslovima, pravom, marketingom, trgovinom energetskim resursima, inženjeringom, građevinarstvom i privatnim biznisom. Totalno pomračenje Meseca odigraće se 8. novembra u znaku Bika, što će dodatno iskomplikovati odnose sa poslovnim partnerima i može se lako dogoditi da jedno partnerstvo bude prekinuto. U drugoj dekadi novembra će Venera, Merkur i Sunce praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da postignete uspeh u oblastima zabave, prosvete, dizajna, menadžmenta i ugostiteljstva. Oslonite se na vaš unutrašnji osećaj u rešavanju teškoća i prevazilaženju zastoja. Prihvatićete razumne rizike u investiranju što će vam doneti dobitke.

Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a narednog dana će i Merkur biti u Strelcu. Ovo će vam omogućiti da se upustite u nove investicije koje će vam se isplatiti u budućnosti i koje će vam doneti uspeh u oblastima zabave, dizajna, hemijske industrije i finansija. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće teškoće na polju platnog prometa, što vas upozorava da pripazite na troškove i da ne ulazite u skupe poslovne poduhvate. Nailazićete na pokušaje manipulacija i mogući su gubici. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom. Zahvaljujući istrajnim naporima uspećete da prikupite sredstva koja će vam omogućiti da sve važne rokove ispunite na vreme.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima zabave, prosvete, finansija, ugostiteljstva, menadžmenta i ekonomije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do iznenadnih i ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom i članovima porodice. Svi ćete se međusobno optuživati da se ne pridržavate dogovora i da jedni druge zapostavljate. Osećaće se jako zahlađenje. Neophodno je da se otvorite ka kompromisu.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi i braka može dovesti do razilaska sa voljenom osobom ako ne budete voljni da rešite neslaganja i zadržite tvrdokorne stavove. U drugoj dekadi novembra bićete u mogućnosti da prevaziđete veći deo problema zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom i Jupiterom. Do kraja meseca ćete vratiti stabilnost u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi niz razočaranja i teškoća na polju ljubavi. Osoba koja vam je u početku delovala kao potencijalni emotivni partner pokazaće svoju drugu stranu i uvući će vas u sukobe iz kojih ćete teško izaći ali ćete uspeti i zauvek ćete staviti tačku na osobe takvog karaktera. Sredinom novembra ćete zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom upoznati osobu koja će vas privući svojim optimizmom i dobrim osećajem za vaše potrebe u ljubavi. Moguća je veza.

Stariji Škorpioni će nailaziti na razne manipulacije od strane osobe sa kojom su pčeli da se viđaju nedavno. Kada otkrijete kako vas druga strana iskorištava, prekinućete viđanje uz veliku svađu. Kasnije ćete upoznati nekog korektnog i poštenog.

Zdravlje

Prva polovina novembra vam donosi sklonost prehladi, upali grla i upalama urološkog dela. Moguće su i probavne smetnje. Preduzmite preventivne mere i izbegavajte duže izlaganje hladnim i vlažnim vremenskim prilikama. U drugoj polovini novembra kvadrat Marsa sa Neptunom činiće vas sklonim tegobama sa cirkulacijom i hormonima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže neophodne materija za jačanje vašeg imuniteta. Od povrća uzimajte šargarepu, bundevu, paradajz, krompir, cveklu i crveni kupus. Od voća uzimajte crveni grejpfrut, pomorandže i mango. Od mlečnih proizvoda uzimajte jogurt i kefir. Za dodatak jelima uzimajte đumbir i kurkumu. Selen vam je važan.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!