in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

RAK ♋

Venera u prvoj dekadi novembra pravi opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima koji mogu dovesti do prekida jedne saradnje na vašu štetu. Zastoji će se dešavati u na polju platnog prometa. Biće vam teško da naplatite vaša potraživanja i da isplatite dugovanja, što će vas značajno usporiti u razvoju planova i u ostvarivanju radnih zadataka. Izbegavajte ulazak u rizične investicije jer vam to može naneti gubitke. Totalno pomračenje Meseca odigraće se 8. novembra u znaku Bika i izazvaće potpuni nesklad u saradničkim odnosima, a pojedini saradnici će ostvariti ličnu korist na vašu štetu bez vašeg znanja. Budite spremni na kompromise ali i na iznenadna i neočekivana otkazivanja projekata koji uključuju timski rad. Venera, Merkur i Sunce će u drugoj dekadi novembra praviti trigon sa Neptunom. Ovo će vam omogućiti da dobijete podršku kako stručnu, tako i finansijsku od institucija, osoba na visokom položaju i od subvencija. Imaćete dobitke ako se bavite prosvetom, dizajnom, hemijskom industrijom i turizmom.

Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a Merkur sledećeg dana. Pružiće vam se mogućnost da pokrenete nove ponude na polju usluga. Uspeh će vam doneti usluge lepote kao što su frizerske i kozmetičke, kao i usluge informativnog tipa i podrške korisnicima. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom, što će vam doneti smetnje od strane tajnih neprijatelja zbog kojih može izostati važan deo podrške koja vam je obećana od jedne osobe na visokom položaju. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da kroz ulaganje istrajnih napora i korišćenje tajnih kanala, poboljšate vaše finansijsko stanje. Velika zarada vas očekuje ako se bavite zdravstvom i obezbeđenjem.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima prosvete, hemijske industrije, dizajna, turizma i usluga. Imaćete mogućnost da radite i honorarne poslove.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera, Merkur i Sunce će u prvoj polovini novembra praviti kvadrate sa Saturnom, što će izazvati velike i ozbiljne probleme u odnosima sa voljenom osobom. Doći će do zahlađenja u vašem odnosu zbog svega oko čega nikako ne uspevate duže vreme da se složite. Nedostajaće vam radost. Neophodno je da ozbiljno pristupite rešavanju ovih problema.

Mars će u trećoj dekadi novembra praviti trigon sa Saturnom, što će doprineti poboljšanju u odnosima sa partnerom. Uložićete svu svoju snagu da biste otklonili smetnje i ispravili greške i propuste iz prošlosti. Sekstil Merkura sa Saturnom činiće vas spremnim da poverite voljenoj osobi i ono što biste radije prećutali, a to će doprineti boljem razumevanju.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj polovini novembra više osoba koje će vam u početku delovati privlačno ali ćete ubrzo shvatiti kako se nikako ne slažete. Nakon toga ćete imati i nesuglasice, čak i pritiske od tih osoba koje će se osećati uvređeno što ste ih odbili. Odlučićete da se povučete, a moguća su i nekakva neprijatna iskustva sa nekolicinom tih osoba. U trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekog ko je stabilnog karaktera i sa kim ćete uspostaviti korektan, iskren i skladan odnos .

Nešto stariji Rakovi će doživeti više razočarenja i neprijatnih iskustava sa osobama koje su im pre toga delovale otvorenim za bliži emotivni odnos. Krajem meseca privući će vas neko novi ko će prema vama nastupiti otvoreno i sa jasnim stavom.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno tokom novembra ali je svakako neophodno da pazite da se ne prehladite jer biste u tom slučaju mogli da imate i jače urološke smetnje i bolove u zglobovima. Moguća je i prehlada grla ali prolazna i lakša. Treća dekada novembra vam donosi bolje zdravlje. Praktikujte više kretanja i rekreativne fizičke vežbe za leđa.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže antioksidanse. Od povrća jedite pasulj, brokoli, spanać, cveklu i luk. Od voća jedite suve šljive, smokve i brusnicu, a od svežeg voća jedite pomorandže i kivi. Pravite sokove od šargarepe i jabuke sa dodatkom đumbira. Riba uz dodatke morskih algi je odlična za vaš organizam. Pijte zeleni čaj i limunov sok.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!