in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

STRELAC ♐

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom. Iznenada će iskrsnuti problemi koji će dovesti do razvoja planiranih radnih zadataka. Uzrok tih problema biće povezan sa lošim odnosima u vašoj firmi, kao i sa pojedincima koji iza vaših leđa pokušavaju da dođu na bolje pozicije nanoseći vam štetu. Zastoji će nastati u važnim pregovorima oko velikih i dugoročnih projekata, kao i u poslovima transporta, saobraćaja, komunikacija i trgovine. Sve ovo bi moglo da vam nanese gubitke. Potpuno pomračenje Meseca odigraće se 8. novembra u znaku Bika i dovešće do teškoća i zastoja na polju usluga. U odnosima sa radnim kolegama ćete nailaziti na naizgled nepremostive teškoće. To vas može navesti da date otkaz jer ćete nailaziti na veoma napete odnose na poslu. U drugoj dekadi novembra će Venera, Merkur i Sunce praviti trigon sa Neptunom i pomoći će vam da prevaziđete teškoće koje vam prave tajni neprijatelji. Sve važne rokove ćete završiti na vreme. Ako se odlučite da date otkaz, započećete sopstveni biznis lako.

Venera će 16. novembra ući u vaš znak Strelca, dok će Merkur narednog dana ući u vaš znak. Doneće vam dobar osećaj za poboljšanje poslovnih odnosa i za planiranje i organizovanje novih radnih zadataka. Pokrenućete nove projekte u kojima ćete vi imati ulogu odgovornog lica. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće nejasnoće i sukobe sa poslovnim partnerima zbog čega ćete biti primorani da pomerate važne rokove. Nailazićete na manipulacije i nekorektne poteze koji mogu dovesti do prekida partnerstva. U trećoj dekadi novembra će Mars praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da prevaziđete teškoće sa poslovnim partnerima i postignete uspešne dogovore o nastavku saradnje.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, ekonomije, prava i hemijske industrije. Ako ste planirali, možete započeti sopstveni biznis.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će izazvati neočekivane nesuglasice sa voljenom osobom, koje će dovesti do zahlađenja i udaljavanja između vas dvoje. U pomoć će vam priskočiti trigon Merkura sa Neptunom i doneće vam intuitivno razumevanje potreba vašeg partnera, što će rešiti problem.

Ulazak Merkura u vaš znak 17. novembra doneće vam punu pažnju voljene osobe. Vaš partner će početi da se oslanja na vas u više stvari nego što je to činio ranije. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da rešite neslaganja koje ste imali. Krajem meseca će Merkur praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do novih nesporazuma oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi neprijatna iskustva sa osobama koje će vas nagovarati da sa njima uđete u tajnu vezu. Osobe koje vam se budu udvarale, a koje budete odbili će vas ogovarati iza leđa i izmišljati razne laži o vama. To bi moglo da vas emotivno povredi. U drugoj dekadi novembra ćete upoznati osobu koja će vas dobro razumeti i koja će vam prilaziti iskreno, otvoreno i imaće dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Brzo ćete postati bliski i započeti emotivnu vezu.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Nešto stariji Strelci će prekinuti svaki odnos sa osobom koja im se dopadala jer će otkriti da ih je lagala i da nije slobodna. Sredinom novembra ćete upoznati osobu koja će vas privući dubinom svojih emocija i iskrenošću. Postaćete bliski.

Zdravlje

Prva polovina novembra vam donosi osetljivo zdravlje. Bićete podložni bakterijskim infekcijama, upalama u predelu grla, želudačnim smetnjama, tegobama sa cirkulacijom i pojačanom stresu koji će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Druga polovina novembra će vam doneti oporavak i poboljšanje ali je važno da izbegavate preteran napore i da se više odmarate.

Potrebna vam je ishrana namirnicama pojačane kalorijske vrednosti. Od voća jedite ananas, banane, badem, brusnicu, jabuke, suvo grožđe, kompot od kajsija i sušene smokve. Od povrća jedite ajvar, pasulj, grašak, kelj, krompir, šargarepu i celer. Od mlečnih proizvoda uzimajte jogurt i punomasni sir. Od mesa jedite govedinu, slaninu i pileća jetra. Jedite i jaja.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!