in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

VODOLIJA ♒

POSAO

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam sukobe sa nadređenim osobama i autoritetima. Osećaćete pojačanu potrebu da se istaknete i preuzimaćete više odgovornosti, postizaćete bolje rezultate i borićete se da steknete višu poziciju na svom poslu. To nekim osobama neće odgovarati i biće sklone da vam podmeću prepreke. Venera će ući u vaš znak i praviće konjunkciju sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete novi projekat koji obuhvata saradnju sa inostranstvom, zahteva velike resurse i ulaganja, a daje vam mogućnost da budete kreativni i povezuje vas sa velikim brojem klijenata i korisnika. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da reorganizujete vaše planove i rešite prepreke i zastoje na koje ste nailazili u proteklom periodu. Bićete bolje organizovani i u svom radu i u rukovanju finansijama, pa ćete ostvariti veći obrt novca i veću zaradu od očekivane. Na manje prepreke ćete nailaziti u vezi postizanja rokova jer ćete se suočavati sa propustima na polju saradnje ali i zbog ishitrenih poteza.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam početak profitabilnog posla koji ćete obavljati u saradnji sa visoko stručnim osobama i koje su povezane sa IT sektorom, aplikacijama, programiranjem, komunikacionim mrežama, koji uključuje širenje posla na globalnom planu, po inostranstvu i koji će vam doneti veliku zaradu i uspon u karijeri. Odnos Marsa sa Neptunom omogućiće vam da na vreme pribavite sve neophodne materijalne i finansijske resurse i imaćete dobar osećaj koje poteze i kada da povlačite da biste ostvarili očekivane rezultate. Budite pažljivi 17. februara kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer će vas to znatno usporiti u postizanju rokova zbog nepredviđenih prepreka. Nezaposlene Vodolije će dobiti povoljne mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Možete dobiti zaposlenje u IT sektoru, u oblastima dizajna, komunikacija, inženjeringa i zdravstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Marsom na početku februara uneće napetost u vaš odnos sa voljenom osobom i dovešće do sukoba oko porodičnih obaveza jer ćete oboje biti zauzeti poslovnim i društvenim obavezama, pa nećete imati vremena za dom i porodicu. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da rešite nesuglasice i da se bolje organizujete. Ulazak Sunca u znak Riba 18. februara doneće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe i potrudićete se da joj ispunite nešto što ste ranije obećali. Svog partnera ćete obradovati i jednim lepim poklonom za koji ćete pronaći povod. U trećoj dekadi februara provodićete neuobičajeno više vremena kod kuće, uz partnera i porodicu, što će vas sve ispuniti srećom.

Ako ste slobodni:

Primetićete da se u vašoj blizini često nalazi osoba koju ste upoznali kroz zajedničke aktivnosti u grupi koja se bavi ekološkim i društvenim aktivnostima. To je neko ko se lako ističe, voli da dominira, drži do sebe, snažnog karaktera. Vama će pristupati pažljivo i sa punim uvažavanjem. Neće pokušavati da vas gleda sa visine. Primetićete da se toj osobi dopadate i privući će vas svojom otvorenošću i temama o kojima ćete razgovarati. Moguć je ulazak u emotivnu vezu. Nešto starije Vodolije će u prvoj dekadi februara dati šansu bivšem partneru. Prvo ćete ga staviti na probu kako biste se uverili da li možete da imate poverenja i da li postoji kvalitetna promena. Krajem meseca ćete obnoviti vezu.

ZDRAVLJE

Neophodne su vam svakodnevne rekreativne fizičke aktivnosti kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Nađite bar sat vremena za šetnju ako ne budete u mogućnosti da se bavite nekim programom vežbi za održavanje i jačanje kondicije. Prijala bi vam šetnja u prirodi jer vam je potrebno više čistog vazduha. Izbegavajte da se iscrpljujete fizički i psihički. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu i lako svarljivu hranu. Možete svakodnevno uzimati za doručak proso, raž i ovas sa jogurtom. Za glavno jelo pripremajte povrće kao što je krompir, celer, spanać i kupus. Od voća uzimajte jabuke, banane i pomorandže. Meso i ribu pripremajte kuvano i izbegavajte jela pečena na ulju. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 15, 18, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU