in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

BLIZANCI ♊

POSAO

Venera će na samom početku februara ući u znak Vodolije i doneće vam mogućnost da pokrenete saradnju sa inostranim partnerom. Dobićete finansijsku i stručnu podršku od institucija sa kojima imate ugovorene poslove, a najviše podrške ćete imati u vezi dugoročnih poslova koje ćete pokrenuti 6. februara kada Venera bude u konjunkciji sa Saturnom. Neko od vaših nadređenih neće biti zadovoljan povlašćenim tretmanom i podrškom koju ćete dobijati od jedne ili više osoba na visokom položaju, pa će vam pokušati nešto podmetnuti iza leđa. Zbog toga je važno da pripazite i da izbegavate situacije koje bi mogle da vas kompromituju. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da poboljšate vaše radne veštine i da primenite nove metode u vašem radu koje će vas učiniti efikasnijim u obavljanju zadataka. Proveravajte informacije koje dobijate jer se neke mogu pokazati lažnim i naneti vam štetu.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam uspeh u javnosti, pravosuđu, oblastima obrazovanja, kreativnim i izdavačkim poslovima. Mars će 14. februara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam podršku od nekoga od koga to niste očekivali, a to će vam se pokazati kao dragocena pomoć u bržem ostvarenju planiranih zadataka. Saturn će 17. u mesecu praviti kvadrat sa Uranom, zbog čega ćete nailaziti na smetnje u primeni novih ideja u važnim projektima. Usporavaće vas i ometati administrativne procedure ali i nedovoljno iskustvo, kao i stvari koje je nemoguće predvideti, a koje će iskrsnuti odjednom. U trećoj dekadi februara Merkur će krenuti direktno i moći ćete da nadoknadite neke odložene zadatke. Venera će ući u znak Riba i učiniće vas kreativnim u onom što radite. Poboljšaćete poslovne odnose i ostvariti napredak u karijeri. Nezaposleni Blizanci će imati najviše šansi za dobijanje novog zaposlenja u oblastima prosvete, transporta, inženjeringa i u IT sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Imaćete više inicijative i mnogo novih ideja kako da vaš odnos sa partnerom poboljšate. Predlagaćete voljenoj osobi nešto novo što će biti prihvaćeno sa oduševljenjem. Razgovaraćete o mnogim stvarima o kojima ste već dugo želeli da porazgovarate ali ste ih stalno odlagali. Prijalo bi vam i da odete na zajedničko putovanje tokom jednog vikenda. Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vam doneti sklad, sreću i ispunjenje u ljubavi. Vaš partner i vi ćete otvoreno razmenjivati osećanja i imaćete utisak kao da ste ponovo zaljubljeni jedno u drugo. Postaćete svesni kvaliteta voljene osobe koje donedavno niste primećivali. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja i ostvarićete zajedničke ciljeve.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi mogućnost da upoznate osobu u koju ćete se već na prvi pogled zaljubiti i koja će vas privući svojim izgledom, ličnim kvalitetima i velikim brojem interesovanja koja su slična ili identična vašim. Između vas će se vrlo brzo probuditi emocije i već u drugoj polovini meseca ćete spontano ući u skladnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude čak trajnog karaktera. Otkrićete i da ste u intimnim odnosima dobro slažete, a da se u komunikaciji odlično razumete. Stariji Blizanci će započeti emotivnu vezu sa osobom koju su upoznali u proteklom periodu i sa kojom su se često viđali. Oboje ćete biti sigurni da jedno drugom odgovarate i emotivno i na drugim poljima. Veza će se pokazati skladnom.

ZDRAVLJE

Potrebno je da se više krećete i da svoju kondiciju održavate u formi jer će vam imunitet biti oslabljen. Moguća je otežana cirkulacija u predelu stopala, bolovi u zglobovima, povišen krvni pritisak i pojačana podložnost stresu, što će biti uzrok psihosomatskih smetnji. Zbog toga je neophodno da svakodnevno praktikujete psihofizičku relaksaciju i redovan odmor. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu i baznu hranu. Pokušajte da šećer izbacite iz ishrane, kao i da izbegavate gazirane sokove, mesne delikatese i hranu pečenu na ulju. Jedite više ribe, integralne žitarice i biljnu hranu. Od voća će vam prijati mango, sušena smokva i pomorandže. Od povrća jedite celer i patlidžan. Pijte jogurt i limunov sok.

SREĆNI BROJEVI

6, 10, 17, 21, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU