in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

STRELAC ♐

POSAO

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenima oko organizacije i pripremnih radova na novih projektima. Nećete moći da se složite oko načina funkcionisanja usluga na polju komunikacija. Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom. Uspećete da prikupite potrebna sredstva i finansije za početak velikog i dugoročnog projekta koji je povezan sa IT sektorom i inženjeringom. Od ovog projekta možete da očekujete sigurnu zaradu. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da nastavite pregovore koji su bili u zastoju sa jednom osobom na visokom položaju koja će vam biti od dragocene pomoći u napredovanju u karijeri i sa kojom ćete sklopiti saradnju u oblasti komunikacija. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima saobraćaja i trgovine.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i pružiće vam mogućnost da pokrenete privatni posao ili da zauzmete bolje pozicije na trenutnom poslu, kao i da dobijete priznanja i unapređenje. Mars će 14. februara praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj kako da dovršite sve što je predviđeno na vreme ili čak pre vremena. Ostvarićete uspeh u oblastima hemijske industrije, menadžmenta, usluga i zdravstva. Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti teškoće da povežete vaše poslovne usluge sa elektronskim servisima i aplikacijama i da to organizujete tako da bude dovoljno efikasno. Nailazićete na zastoje i nezadovoljne klijente i korisnike. U trećoj dekadi februara će Merkur krenuti direktno i uspećete da nadoknadite zaostale obaveze, da nastavite pregovore koji su bili u zastoju i da poboljšate promet na polju trgovine. Polje usluga će se pokrenuti i doneti vam zaradu. Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacija, prosvete i u javnom sektoru. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem u prvoj dekadi februara pomoći će vam da rešite neslaganja koja ste u proteklom periodu imali u odnosu sa voljenom osobom. Oko svega ćete moći bolje da se razumete i vodićete korisne razgovore gde ćete jedno drugom iskreno i otvoreno predstaviti vaše potrebe, želje i očekivanja u emotivnoj vezi. Kvadrat Merkur sa Marsom početkom druge dekade meseca uneće napetosti u vašu komunikaciju sa voljenom osobom jer ćete biti primorani da rešavate nešto oko čega ne možete da se složite. Uz malo napora i tolerancije uspećete da nađete zajednički prihvatljivo rešenje i da postignete zajedničke ciljeve. Bićete raspoloženi za zabavu i druženje sa prijateljima.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete više osoba koje će vas privući i imaćete prilično dinamičan mesec na polju emocija. Vodićete česte razgovore sa više osoba, izlazićete više nego obično i potrudićete se da dobro upoznate vaše nove poznanike kako biste odabrali onog sa kojim ćete pronaći najviše zajedničkog. Izbegavajte da poredite nova poznanstva sa bivšim partnerom i da tražite nekog sličnom njemu. Otvorite se za nova iskustva. To će vam biti lakše od treće dekade februara kada Merkur krene direktno. Nešto stariji Strelci će obnoviti kontakt sa bivšim partnerom, a javiće im se još dvoje sa kojima su ranije bili u bliskom odnosu ili imali avanturu. Povući će vas želja da sa nekim obnovite vezu. Bilo bi bolja da sačekate da se pojavi neko novi.

ZDRAVLJE

Potrebno je da se više krećete i da kad god imate slobodnog vremena odlazite u prirodu gde ima čistog vazduha. Biće vam osetljivi grlo i pluća. Odmarajte se i izbegavajte preterane fizičke i mentalne napore. Dobro bi vam došle svakodnevne rekreativne fizičke vežbe i neki vid psihofizičke relaksacije. U trećoj dekadi februara pojačaće vam se imunitet. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne osnove jer će to prijati vašem organizmu i dovešće vas u potrebnu ravnotežu. Od povrća jedite celer, patlidžan, krastavac, pečurke i kiselo povrće kao što su kupus i turšija. Od voća jedite smokve i pomorandže. Masline i med uzimajte svakodnevno, kao i jogurt i proso. Izbegavajte meso i kafu.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 16, 21, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU