in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

RIBE ♓

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Vaše kreativne ideje koje ste predložili u okviru jednog projekta će se svideti vašim sagovornicima i ostvarićete napredak u organizaciji i planiranju priprema oko njihove realizacije. Pokrenućete i nešto novo u svom poslu gde ćete moći da koristite vaše veštine i da se bavite nečim što volite da radite i što će vam se odvijati sa lakoćom. Napredak i uspeh vas očekuju u oblastima zabave, ugostiteljstva i u berzanskim akcijama. Saturn će se 2. jula vratiti retrogradno u znak Jarca. U odnosima sa saradnicima doći će do otežanog odvijanja zajedničkih radnih zadataka, što će od vas zahtevati više vremena i strpljenja. Teškoće će izazivati nepovoljne okolnosti. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom i činiće vas ishitrenim i sklonim ulascima u poslovne i finansijske rizike, što bi vam moglo doneti konflikte sa nadređenim osobama, kao i finansijske gubitke. Nedostajaće vam potrebna sredstva za prioritetne planove i bićete neorganizovani.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se organizujete oko kreativnih projekata koji su bili u zastoju u prethodnom periodu. Trigon Sunca sa Neptunom doneće vam veliki uspeh ako se bavite dizajnom, zabavom ili radom u medijima. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Nailazićete na suprotstavljene interese u odnosima sa saradnicima i na teškoće u poslovanju sa raznim društvenim institucijama. Ovo može dovesti do prekida jedne ili više dragocenih i dugoročnih saradničkih odnosa. Kako će Jupiter 27. jula praviti odnos sa Neptunom, uspećete da ublažite nastale teškoće jer ćete imati dobar osećaj kako da dođete do kompromisnog rešenja.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima menadžmenta, zabave, komunikacija i u administraciji. Najviše ponuda imaćete za honorarne poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku jula praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Unećete promene koje su vam neophodne kako bi vaš odnos sa partnerom bio skladniji i kako biste oboje bili zadovoljni. Imaćete plodne ideje kako da brže i lakše ostvarujete zajedničke ciljeve. Provodićete više vremena zajedno i poboljšaćete komunikaciju. Merkur će 12. jula krenuti direktno što će vam omogućiti da prevaziđete nesporazume koje ste imali u prethodnom periodu i imaćete više vremena za zajedničku zabavu i razmenu osećanja i nežnosti. Promenljivi aspekti Merkura krajem meseca doneće vam inicijativu ali i sklonost prepirkama jer ćete imati suprotne potrebe od partnerovih u vezi druženja i zabave.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja je po prirodi vedrog duha, komunikativna i puna informacija o raznim stvarima koje se većim delom uklapaju u vaša interesovanja. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam omogućiti da češće viđate tu osobu i da se bliže upoznate. Probudiće u vama osećanja, a primetićete da postoji obostrana privlačnost. Isto tako, shvatićete krajem meseca da između vas

Nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da započnu novu vezu sa osobom koju su nedavno upoznale i koja im deluje privlačno ili da se pomire sa bivšim partnerom koji će želeti pomirenje. Veće sanse daćete bivšem partneru.

ZDRAVLJE

Tokom jula ćete biti pojačano osetljivi na stres što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Isto tako, bićete vam osetljiv želudac. Moguće su povremene glavobolje, posebno kada je nagla promena vremenskih prilika. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako probavljivih namirnica. Svakodnevno uzimajte povrće koje ćete prethodno kraće kuvati na pari. To su krompir, brokoli, tikvice i spanać. Uzimajte i kuvani pirinač, kao i proso i heljdu. Od mesa jedite pileće belo meso, a od ribe oslić i brancin. Od voća jedite borovnice i maline. Izbegavajte hranu pečenu na ulju.

SREĆNI BROJEVI

4, 9, 11, 18, 22

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA