in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

LAV ♌

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Ostvarićete uspešnu saradnju sa institucijama koje se bave zdravstvom, humanitarnim aktivnostima, informacionim tehnologijama i istraživanjima u oblastima nauke i tehnike. Uspećete da razradite jednu ideju koja će vam doneti neočekivani uspon na polju karijere. Jedna osoba na visokom položaju će vam pružiti dragocene savete i pomoć koji će vam omogućiti uspon u karijeri, a to će učiniti nezvanično, što ćete joj uzvratiti privatnom uslugom. Pokrenućete nešto novo što ste pažljivo pripremali u tajnosti, a što će vam doneti prednost nad konkurentima. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i zahtevaće više zalaganja od vas u oblasti usluga. Na tom polju ćete trebati da se bolje organizujete i rešavate važne i prioritetne stvari, što će se odvijati sporije zbog nepovoljnih okolnosti. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam teškoće ako se bavite trgovinom inostrane robe, turizmom i transportom robe na duge relacije.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i omogućiće vam da se bolje organizujete oko svega što je povezano sa radom u logistici, magacinima i prevozu robe, administraciji i oblastima zdravstva. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će prouzrokovati ozbiljnije teškoće u odnosima sa radnim kolegama, korisnicima vaših usluga i vašim podređenima ako se nalazite na rukovodećem položaju. Najviše se čuvajte spletki osoba koje žele da vas uklone sa položaja ili da vam nanesu štetu kako bi one ostvarile ličnu korist. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da veštim potezima nadoknadite gubitke koje ste imali u platnom prometu. Nezaposleni Lavovi biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima prava, javnosti, prosvete, saobraćaja i komunikacija. Imaćete dosta mogućnosti i za honorarne poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se uskladite sa voljenom osobom po pitanju međusobnih očekivanja u vašem odnosu. Vama sve deluje jasno i jednostavno ali ne primećujete da vaš partner ne deli vaš optimizam i da već duže vreme pokušava da vam skrene pažnju da postoji nešto što ste zanemarili, a što je bitno. Ako ne obratite pažnju na to, može doći do nesuglasica. Druga polovina jula donosi vam napetosti zbog nečega što ste skrivali od partnera. To će dovesti do sumnji i narušiće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da budete iskreni razjasnite jedno drugom sve što može dovesti do emotivnih povređivanja. U protivnom biste mogli da se udaljite jedno od drugog , što bi vašu vezu ugrozilo i dovelo na ivicu.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će vam se naći na usluzi da vam pomogne oko nekih tehničkih situacija kada vam to bude hitno i neophodno. Delovaće vam šarmantno i počećete privatno da se viđate. Lako vam se može dogoditi da uđete u intimne odnose. U drugoj polovini jula saznaćete da postoji nešto što vaša nova ljubav krije od vas i posumnjaćete da možda nije slobodna i da ste u tajnoj vezi. Neke činjenice će potvrditi vaše sumnje. To bi moglo dovesti do odluke da se raziđete. Nešto stariji Lavovi će postavljati visoke kriterijume i neće prihvatiti predlog jedne osobe koja je tek izašla iz emotivne veze da pokušaju da se emotivno zbliže. Niko vam neće pružati sliku osobe od poverenja i nećete ulaziti u novu vezu.

ZDRAVLJE

Tokom prve polovine jula zdravlje će vam biti uglavnom stabilno ali je poželjno da održavate kondiciju u formi fizičkim vežbama i kretanjem. Čuvajte se padova i povreda. U drugoj polovini jula bićete podložni variranju krvnog pritiska, pa je važno da to kontrolišete. Izbegavajte preterane fizičke napore jer će vam leđa biti osetljiva. Potrebna vam je masaža. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive, a to su sveže povrće koje možete jesti presno ili kuvano na pari. Najviše će vam prijati voće kao što su lubenice, dinje, ananas, smokva i urma. Od mesa jedite samo pileće belo meso. Izbegavajte roštilj, brzu i previše začinjenu hranu, kao i slatkiše. Jedite više ribe, masline, jogurt i mladi sir.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 15, 21, 26

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA