in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

STRELAC ♐

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Bićete u mogućnosti da uložite sredstva u oblast usluga jer će vam neočekivano stići jedan deo zaostalih uplata na vaš račun. Pokrenućete nešto novo u vašem poslu što će dovesti do poboljšanih prihoda ali će vam u početku trebati više truda i strpljenja dok to novo razradite u dovoljnoj meri da počne da donosi očekivanu zaradu. Pre toga ćete uspevati da pokrivate samo troškove. Sa jednom osobom na višem položaju u poslovnom svetu započećete finansijsku saradnju. To će vam omogućiti da dobijete prednost u dodeli namenskih sredstava. Saturn će se 2. jula retrogradni vratiti u znak Jarca, što će dovesti do sporijeg priliva sredstava na vaš račun, pa je preporučljivo da vodite više računa o tekućim troškovima i da se ne zadužujete. Ovo će zahtevati da veći deo vremena radite na nalaženju načina da vaši prihodi budu stabilni i da ne ulazite u minus. Kvadrat Merkura sa Marsom vas upozorava da izbegavate rizične poslovne i finansijske poteze.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i doći će do postepenog poboljšanja na polju platnog prometa. Ono što vam je otežavalo finansijske transakcije u prethodnom periodu, sada će prestati da vas ometa. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ovo će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Vaši nadređeni će zahtevati od vas da radite nešto sa čime niste saglasni, a ako uđete u konflikt sa njima, mogu vam umanjiti zaradu. Proverite pravno da li je sve u redu u vašem poslovanju jer se može dogoditi da vas sankcioniše inspekcija. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom. Poboljšaćete finansijsko stanje kroz završetak važnog i prioritetnog projekta.

Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima menadžmenta, ekonomije, u pravnom sektoru i u zdravstvu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u 8. jula kvadrat sa Marsom i dovešće do pojačanih tenzija i mogućih svađa i prepirki između vas i vašeg partnera. Uzrok će biti u nemogućnosti da se dogovorite i složite oko ulaganja zajedničkih finansija, kao i oko načina kako biste da provodite zajedničko vreme. Budite uviđavni i strpljivi.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se razumete sa partnerom i da rešavate nesuglasice. Poboljšaćete komunikaciju i imaćete plodne ideje o zajedničkim akcijama. Krajem meseca će ponovo doći do pojačanog neslaganja zbog opozicije Mekura sa Jupiterom. Suprotni stavovi između vas dvoje zahtevaće spremnost na kompromisna rešenja.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na nerazumevanje od strane okoline, čak i pojedinih prijatelja, što će otežavati vaše društvene kontakte i mogućnost da upoznate osobu koja bi vam odgovarala za ulazak u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete imati intenzivniju komunikaciju ali ćete nailaziti na različite stavove što će vam stvarati teškoće u komunikaciji. Mada će vam se ta osoba dopadati i delovati vam privlačno, shvatićete da imate previše različite sisteme vrednosti da biste se uklopili.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će na njih ostaviti pozitivan utisak svojom pojavom i inteligencijom. Naći ćete na klackalici da li da uđete u vezu ili ne jer ćete naići i na razlike u životnim pogledima. Veza nije izvesna.

ZDRAVLJE

Vaša otpornost na stres će biti pojačana, a isto tako i vaš imunitet. To će vaše zdravlje činiti stabilnim. Bićete u pokretu i bavićete se fizičkim vežbama, što će vam prijati i pozitivno će uticati na vašu fizičku kondiciju. U trećoj dekadi jula bićete podložni otežanoj cirkulaciji i disbalansu hormona. Biće vam potrebno više odmora i psihofizička relaksacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za lakšu probavu. To su: brokoli, sušeni grašak, sočivo, pasulj, cvekla i šargarepa. Od voća jedite banane, avokado i maline. Zobene žitarice, lanene i čia semenke, kao i bademe, možete uzimati svakodnevno. Jedite crnu čokoladu i pije mineralnu vodu sa magnezijumom. Izbegavajte alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

6, 14, 19, 22, 26

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA