in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

BIK ♉

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Zahvaljujući vašoj veštini komunikacije, konstruktivnim idejama i predlozima, kao i snalažljivosti u pregovorima, uspećete da ostvarite uspešne dogovore u vezi započinjanja novih radnih zadataka. To će se neočekivano dobro odraziti na vaš status na poslu i od vas će početi da se traže saveti. Uspeh vas očekuje ako se bavite komunikacijama, trgovinom, saobraćajem ili informacionim tehnologijama. Najbolje ćete proći u dogovorima sa jednom osobom na višem položaju od vašeg koja će vam pružiti podršku tamo gde vam je najpotrebnija. Sa nadređenima ćete moći da se uskladite po svim važnim pitanjima i u svemu ćete se dobro razumeti. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i navešće vas da se usmerite u dalji razvoj poslova povezanih sa inostranstvom ili trgovinom robom iz uvoza jer će tu doći do otežanih uslova. Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas na mogućnost spletki i zamki konkurencije.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i olakšaće vam organizovanje i planiranje predstojećih radnih zadataka. Bićete u mogućnosti da dovršite neke od ranije započetih pregovora gde je bilo zastoja i teškoća. Sunce će između 14. i 27. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će dovesti do razilaženja sa pojedinim osobama sa kojima ste ranije dobro sarađivali, a to će dovesti do uskraćivanja podrške koju ste imali ranije. Pripazite na finansije, posebno kada se radi o troškovima vezanim za velike i dugoročne poslove. Poslovna putovanja će biti neuspešna, pa ih odložite. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti pomoć i podršku poverljivih saradnika u savladavanju teškoća.

Nezaposleni Bikovi će imati uspeha u nalaženju novog zaposlenja ako su po struci ekonomisti, hemičari, trgovci i informatičari. Honorarne poslove možete dobiti u oblasti marketinga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti kvadrat sa Marsom u prvoj polovini jula. Nailazićete na napetosti i neslaganja sa voljenom osobom koje će izazivati prepirke i napetosti između vas dvoje. Nakon što Merkur 12. juna kreće direktno, uspećete da poboljšate komunikaciju i umanjiće se napetosti. Potrudite se da što više razgovarate sa partnerom o načinu prevazilaženja teškoća.

U drugoj polovini jula ćete vaš partner i vi ćete zauzimati suprotne stavove i biće vam teško da se dogovarate. Oko jednog zajedničkog putovanja nećete moći da se organizujete jer ćete vi želeti jednu destinaciju, a vaš partner neku drugu. Najbolje bi bilo da budete otvoreni na kompromis. Krajem meseca suočićete se sa nerešenim nesuglasicama i napetostima.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas promenljiv period na polju ljubavi. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu jer ćete upoznati više osoba koje će vam, se dopasti, a neko će vam i otvoreno prići i staviti vam do znanja da želi sa vama nešto više od avanture. Kako ni sa jednim od potencijalnih kandidata nećete imati dovoljno zajedničkih interesovanja, već dosta razlika u stavovima i mišljenjima, odlučićete da je najbolje da ne ulazite u odnos koji nema šanse da opstane.

Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja im se dopada ali neće umeti da zauzmu ispravan stav kojim bi tu osobu privukli i zainteresovali. Često ćete biti napeti i ishitreni u svom pristupu, što će vam doneti negativne poene i neuspeh.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije kako bi vaš imuni sistem ojačao i kako biste povećali vašu moć regeneracije. Izbegavajte preterane fizičke napore i stresne situacije. U trećoj dekadi jula ćete biti podložni disbalansu hormona i alergijskim reakcijama na ubod insekata, jako sunce ili neku vrstu hrane. Preduzmite preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice kao što su meso i riba, jaja, sirevi i integralne žitarice. Doručak je važno da ne preskačete i da vam to bude glavni obrok tokom dana. Svakodnevno možete da jedete salate od voća i povrća. Potreban vam je pojačani unos D i E vitamina i magnezijuma. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

4, 7, 11, 16, 24

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA